7/1/14

UN 2014 PLE D'ACTIVITATS DEL PATI!

Bon dia amics i amigues del Pati!
Després d'unes setmanes de silenci "bloguero", tornem a l'atac amb més ganes que mai.
Han estat uns dies d'estar una mica atabalats entre festes de nadal, compres compulsives, arribades de tions, atipades de turrons, caps d'anys i nit de reis... Però tornem a la normalitat amb un any ple d'activitats que no us podeu perdre.

Per aquells que no ens coneixeu prou (lleeeeeeeig!), us podem explicar en quatre ratlles les nostres activitats estrella:

-La Patitrobada (cada tercer dissabte de mes imparell), on podreu jugar durant tot el dia a infinitat de jocs de taula per a grans i petits. Us agraden els taulells, els daus, les fitxes, les cartes, etc.? Aquesta és la vostra activitat!

-La Pati-rol (cada tercer dissabte de mes parell), que centra la seva atenció en els jocs de rol. Tant si coneixeu aquest apassionant món, com si sou uns desconeguts per aquest tipus de jocs narratius i fantasiós... esteu convidats a participar i ser protagonistes d'una de les nostres aventures.

-La Pati-night (cada últim dissabte de mes), on disposarás d'un espai per poder trobar-te amb els teus amics i jugar al joc que tu vulguis, sigui de taula o de rol, proposat per tu o per nosaltres. Qui pot dir que no a jugar durant tota la nit a aquell joc que et torna boig!

-La Societat Pathfinder (cada segon dissabte de mes imparell), que segueix la gran onada internacional de campanyes Pathfinder on interpretaràs a un gran aventurer a la recerca de tresors perduts per un món ple de perills. Crea el teu personatge i fes-lo evolucionar fins arribar a ser un poderós mag, un valet guerrer o un intrèpid explorador.

-Els Tallers del Pati (cada primer dissabte de mes), amb col·laboració amb Abacus, on els membres del Pati us proposem un joc perquè jugueu i gaudiu de la seva dinàmica. Si voleu conèixer nous i interessants jocs, aquesta és la vostra activitat.


 Cliqueu per fer el calendari més gran

Ja veieu: n'hi ha per donar i vendre!
L'oferta és mot gran i variada, i sempre afegim alguna cosa més. Pintura de miniatures, concursos, visionat de pel·lícules, etc. I sempre tenim les portes obertes a noves propostes!

Les vies de comunicació són molt fàcils i directes: o fent un comentari en aquest blog, o enviant un correu a la nostra adreça electrònica (elpatiigualada@gmail.com), o entrant al nostre fòrum (l'icona del núvol verd de la banda dreta), o pel nostre facebook.
Només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i us mantindrem informats de totes les nostres activitats.

Bon any i participeu del Pati!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada