29/1/14

RESUMINT LA PATI-NIGHT DEL DISSABTE

Feia temps que esperàvem una Pati-night com la del passat dissabte 25 de gener, amb gent amb ganes de jugar i passar-s'ho d'allò més bé.


Gràcies a Cristophe, i a la seva amplia col·lecció de jocs, aquells que van venir a la Galleda amb ganes de fer una partida a jocs de taula, vam poder saciar la seva fam ludòpata amb diferents propostes: King of Tokio, Runewars, Rallyman, Dixit...


D'altra banda, un grupet van donar el tret de sortida a una campanya que jugaran durant les Pati-night, seguint el sistema de joc de rol “Canción de hielo y fuego” (si us sona Juego de Tronos...aquest és el teu joc!).


I la veritat és que havíem de ser més, però compromisos com el del gran event de la Societat Pathfinder Barcelona, realitzat el mateix dissabte al Club Necronomicon's de L'Hospitalet de Llobregat, entre d'altres, van provocar que gent fixe a l'esdeveniment del Pati, no poguéssim assistir.
Però hi haurà moltes Pati-nights més. D'això n'estem segurs!


I ara, a carregar piles per la pròxima Pati-Rol del dia 15 de febrer!

Però no us despisteu gaire, perquè abans tenim una nova activitat puntual per aquells interessats: TALLER DE PINTURA DE MINIATURES. En breu, en aquest blog o via facebook, rebreu més informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada