11/12/13

JA QUEDA MENYS!

Bona nit, gent!

Passem pel blog per penjar alguna que altra informació sobre el món "rolero" i sobre la próxima PATI-ROL del proper dissabte 21 de desembre.

Per començar, informar-vos que ja ha sortit al mercat el manual en español de Pathfinder. Una fantàstica notícia...si no fos perquè ja han informat que s'ha esgotat la primera tirada del joc. Si el tenieu reservat en la vostra botiga de confiança, sou afortunats!
I per celebrar la sortida de tan exitós joc, quina millor manera que fent una partida a la Pati-rol!
Aquí teniu el formulari d'inscripció pels torns de matí i tarda. No us adormiu!


També,us informem de com estan les partides de la tarda, de temàtica i sistema de joc ben variat. Podeu apuntar-vos via blog (aquí mateix), pel fòrum o pel nostre facebook.

Títol:
Temàtica: Ci-Fi
Sistema de Joc: Traveller: The New Era
Intro:
DJ: Oddball
Jugadors: 5- Trollkin, Nyarla 59, Meriba...


Títol: Continuació de Blue Sea
Temàtica: Terror/Misteri
Sistema de Joc: La Llamada de Cthulhu
Intro:
Els protagonistes d'aquesta história van començar enbarcant-se al "Blue Sea", un nou creuer de luxe que feia el trajecte Nova York - Cuba. La idea era passar uns dies de vacances gaudint del mar i rebentar-se els seus estalvis als casinos de la paradisíaca Cuba. Però quelcom va anar malament... Després d'una inquietant desaparició d'un dels turistes, el vaixell va començar a enfonsar-se sense raó aparent i els nostres protagonistes van tindre que fugir amb un bot salvavides.
La mar està esbrevada i és fosc, però a la llunyania poden distingir la silueta d'una illa... Per fí han acabat els seus infortunis?
DJ: Jvdas
Jugadors: 5- Ruby, Gothalo, Red goblin, Pravda...

Títol: La Nova Bomba de Vapor
Temàtica: Fantasia en la Igualada de finals de s. XIX
Sistema de Joc: Fate
Intro:
El barri adober d'Igualada bull de gent feinera, però també de rumors. Es diu que l'emprenendor i empresari Ignasi Boyer ha comprat a un inventor americà una bomba de vapor que impulsarà les màquines del tèxtil a un molt baix cost (les males llengües diuen que la bomba no l'han fet els americans sinó un gremi de gnoms del Pla de l'Estany). Sembla ser el moviment ideal per esdevenir l'amo de facto de la ciutat, i per desterrar tota la indústria pelletera de la vila. Tot i que sembla que l'Església no veu amb bons ulls l'ús de tecnologia d'orígen desconegut sembla que han donat el seu vist-i-plau i es celebrarà una suntuosa festa al Cercle Mercantil per presentar la màquina en societat.
Quins secrets amaga aquest nou enginy? Com és que la Església permet aquesta mostra de vanitat tecnològica? Per què fa dies que Isabel.la, la dona de Ignasi Boyer, no és vista per la ciutat?
DJ: Menécrates
Jugadors: 5- ...


Títol: El destí de Meme-Oh-Toha
Temàtica: Medieval Fantástica
Sistema de Joc: D&D simplificat
Intro:
Habéis sido llamados a la capital de Reinos Recordados, la fastuosa ciudad de Meme-Oh-Toha, por la reina Sofría de Murenas. El destino de los reinos está en peligro y solo vosotros podéis evitarlo.
La oscura sombra del ejército de poderoso mago Malus Kagontó, se precipita hacia la capital, y con ellos, una muerte dolorosa y segura.
Solo un objeto arcano podrá evitar tal destrucción: la épica y poderosa espada Escúbidur, forjada por el maestro enano Torrebruno, podrá acabar con el poder de Malus Kagontó. Pero no será un viaje tranquilo...muchos peligros aguardan a los aventureros. Serán capaces de conseguir su objetivo y liberar a Meme-Oh-Toha de su terrible destino.
DJ: Nanuk
Jugadors: 5-Arnau, Toni , Manel, ...

Important: Partida oberta per a aquells jugadors adults que desconeguin totalment què és això del rol o per a aquells que prioritzen el passar-s'ho bé per sobre dels “extensos” manuals de regles.


Pel que veieu, hi haurà força moviment durant tot el día. Però si us animeu, us farem un raconet!

Recordeu:

DISSABTE 21 DE DESEMBRE
De 10h a 21h.
Vestíbul Ateneu Igualadí (c/Sant Pau, 9. IGUALADA)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada