17/1/14

VICTUS - Última hora a la Patitrobada


Un altre autor ens fa l'honor de venir a visitar-nos, i també amb un joc històric.


Es tracta del Toni Serradesanferm.
Toni Serradesanferm a Essen 2013
Autor i desenvolupador de varios jocs (els més famosos son 4 Monos i Dungeon Raiders, publicats per Homoludicus), el Toni va ser contactat per la editorial Devir per a crear un joc basat en la visió de l'Albert Sánchez Piñol del setge de la ciutat de Barcelona en la seva novel·la VICTUS.

el blog d'on he agafat la il·lustració amb els playmobils

Us deixo aquí la presentació que en fa el Toni :
« "Victus" és un joc semi-col·laboratiu, de 1 a 4 jugadors, amb una durada d'unes 2 hores. Els jugadors representen l'alt comandament de les tropes barcelonines, i hauran d'evitar sucumbir al setge borbònic abans del 11 de setembre i així igualar la gesta històrica. En cas de no aconseguir-ho, tots els jugadores perdran; però en cas d'aconseguir aguantar la defensa de la ciutat fins al final, aquell jugador que més hagi contribuit a la defensa òptima de la ciutat serà el guanyador. »


Una de les primeres versions del tauler (prototip)
El joc està en la seva fase final de desenvolupament (per exemple, el tauler de la dreta ja no és exactament el tauler actual) i el Toni el porta a la Patitrobada per que hi pugui jugar gent nova i així poder veure com reaccionen els jugadors, on poden quedar punts febles que caldrà millorar abans de la seva publicació.

Així que ja ho sabeu, si voleu aportar el vostre gra de sorra a l'elaboració del joc VICTUS, és demà... 

... però només al matí !!!

Per desgracia, el Toni te una vida familiar (a qui se li acut, també!!!) i no podrà quedar-se tot el dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada