19/1/14

PATITROBADA AMB MOLTS CONVIDATS

Les activitats del Pati durant aquest 2014, no podrien haver començat de millor manera: amb una bona presentació i envoltats de bons amics!
Si bé, les nostres activitats ja van començar els primers caps de setmana d'aquest nou any amb Els Tallers del Pati a l'Abacus i la Societat Pathfinder, esperàvem amb candeletes l'arribada de la Patitrobada de gener per donar el tret de sortida oficial al que serà un any molt mogut.

Com ja és habitual, les portes del vestíbul de l'Ateneu Igualadí, van ser obertes a les 10 del matí per donar llibertat a tots aquells amb ganes de jugar de poder gaudir de molts, molts jocs de taula.
La sorpresa va ser que ens va acompanyar en Toni Serradesanferm amb la seva nova creació: Victus.
Ja sabeu que al Pati, sempre donem cabuda a aquells nous creadors de jocs per poder “tastejar” els seus prototips de joc, per tal de millorar el seu futur producte. Així doncs, en Toni i el seu Victus van poder serr coneguts per alguns de nosaltres, amb molt bon regust lúdic.

Durant la tarda, el moviment a les taules de joc va ser considerable: grans, petits, jocs de daus, de cartes, d'estratègia, de col·laboració... No ens els acabaríem mai, els jocs!


I, com dèiem abans, un nou creador de jocs ens va visitar: l'Ivan Prat i el seu interessant 1714: El cas dels catalans, un joc de transfons clarament històric on és recorden les batalles de la Guerra de Successió Espanyola i totes les estratègies portades a terme per les diferents potencies europees.
Un gran joc per aquells amants de la història, els jocs de guerra i l'estratagema.

Però el plat fort de la Patitrobada va ser la presentació de la nova creació de l'Oriol Comas i en Màrius Serra: l'Enigmàrius.

Després de fer entrega a l'Oriol, un gran amic de la casa del Pati, d'un diploma acreditatiu com a “Membre honorífic” de la nostra associació, ens van presentar aquest interessant joc on els jocs de paraules, la rapidesa lingüística, l'agudesa semàntica, són primordials.
Definicions, anagrames, creació d'adjectius, enigmàrius...un bon grapat de paraules que s'amaguen dins del nou joc d'en Comas i en Serra, que us recomenem al 100%.

I ara...què?

Doncs això és un no parar! El Pati continua amb la seva bateria d'activitats amb una nova Pati-Night el proper 25 de gener a la Galleda (Plaça Sant Miquel, Igualada).
Allà disposarem d'un fabulós local per poder jugar desde les 22h fins a les 3h de la matinada. No hi ha excusa!
Si voleu jugar a algun dels nostres jocs, portar el vostre propi, participar en alguna partida de rol, etc., aquesta és la vostra activitat.
Si voleu venir a jugar amb nosaltres a la Pati-Night, passeu per AQUÍ ens aviseu. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada