MEGA-CIVILITZACIÓ - UN NOU REPTE

Per celebrar la 50ª Patitrobada, aquest dissabte 19 de març, ens hem proposat un nou repte. Reunir fins a un mínim de 18 persones per jugar durant 8 hores seguides a MEGA CIVILITZACIÓ.


Per als que no coneixen aquest joc, podeu llegir la petita presentació que us en faig aquí. I no us espanteu, el joc no és difícil de jugar, i ja tenim alguns jugadors que el coneixen bé i que podran guiar els principiants durant la partida.

Aquesta està prevista per durar unes 8 hores seguides, però imaginem que alguns jugadors estarien interessats en participar només unes hores. Per tant, també tenim previst muntar uns equips de jugadors que es rellevaran al llarg del dia per portar una mateixa nació. O sigui que us podeu apuntar només per unes hores.

També dir-vos que als qui es quedin tot el dia, el Pati els hi pagarà el menjar i el beure (en forma de pica-pica per no interrompre la partida).

Llavors, si us interessa la idea us convidem a que ompliu aquest formulari d'inscripció, i sobretot compartiu aquesta informació amb el màxim de gent. I segur que si veniu en grup us ho passareu més bé.

Així que us esperem aquest dissabte 19 de març en el vestíbul de l'Ateneu d'Igualada. Acollirem els jugadors a partir de les 10h per poder explicar els principis bàsics als principiants i així començar la partida puntualment a les 11h.