2/4/13

AGENDA D'ABRIL

La Setmana Santa ja ha acabat... Enrere queden uns dies on hem pogut descansar, carregar piles, recuperar son perduda, veure aquella pel·lícula que feia mesos que ens esperava, acabar l'últim capítol d'aquell apassionant llibre...
Però per endavant ens queda un mes ple d'activitats que, des del Pati, us volem oferir perquè participeu i disfruteu d'una molt bona estona.
Agafeu agenda!

Taller de pintura de minis
Fem recordatori de l'activitat d'aquest proper dissabte 6 d'abril, que realitzarem a la Kaserna, de 10h a 14h. Durant el matí, podreu venir i pintar les vostres pròpies miniatures, o aquelles que el Pati us podrà oferir gratuïtament.
D'altra banda, podreu veure en directe l'utilitat d'alguna d'aquestes figuretes en un entorn de joc, ja que hi haurà partides demostració del joc Infinity, empresa col·laboradora en aquesta activitat.


Concurs de Relats del Pati
Queden tot just 10 dies, perquè finalitzi el plaç d'entrega dels contes o relats del nostre concurs. Us animem a que agafeu un full en blanc i traieu l'escriptor que tots tenim a dins i ens feu arribar els vostres escrits. Ben segur que de qualitat no en faltarà, i que serà difícil pel jurat decidir els guanyadors d'aquest concurs.


Jornades de Jocs Narratius
El 27 d'abril, de 18h a 20h, la gent del Pati us presentarem tot un seguit de jocs, on la part narrativa, lingüística i interpretativa és la base del sistema de joc. Propostes que aniran des de la creació d'una historia col·lectiva, jocs interpretatius, jocs de paraules, enigmes, etc. No us ho podeu perdre!
A més, aprofitarem la trobada per donar a conèixer els guanyadors del 1er. Concurs de Relats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada