13/4/13

CONEIXEU "L'ARGONAUTA"?

L’Argonauta és un lloc web en català, creat per un grup de jugadors i directors de joc, entusiastes dels jocs de rol, amb la fita de publicar-hi material de creació pròpia, o provinent de col·laboradors, que puguin servir d'ajuda a d'altres jugadors i directors de joc. 
 

Entre el material que tenim intenció de publicar hi trobareu aventures i campanyes llestes per jugar, personatges pregenerats (tant jugadors com no jugadors), nous fulls de personatge, ajudes pel sofert director de joc, normes alternatives, plànols, mapes, enllaços d’interès, informació complementària sobre rerefons existents o rerefons totalment alternatius fruit de la nostra imaginació...i fins i tot algun joc complet. La condició que ens hem proposat és que els materials anem oferint als nostres visitants siguin veritablement elaborats i llestos per que algú altre els pugui fer servir-

Com podreu comprovar, algunes de les seccions de L'Argonauta fan referència a jocs que fa temps que s'han deixat de publicar. Aquests jocs segueixen vius en les nostres sessions regulars i esperem mantenir-los així durant molt de temps. Igualment trobareu documentació sobre jocs creats per afeccionats de casa nostra. En alguns casos tenim disponible el joc complet, gràcies a la gentilesa dels seus autors. Així que si algun dels títols dels jocs no us resulta familiar, us convidem a entrar a la seva corresponent secció i a jutjar vosaltres mateixos si el contingut és del vostre interès. Tractant-se d'un lloc web que fem per gust, hem decidit que el fet que un joc de rol no estigui disponible a les botigues o que no  hagi tingut especial difusió al nostre país no ha de ser un obstacle per publicar-ne aquí el nostre material i el dels nostres col·laboradors. Potser podem transmetre part del nostre entusiasme per aquests jocs a algun dels nostres visitants.

Esperem que L'Argonauta vagi creixent amb el temps a mesura que anem posant el nostre material d'una manera presentable i ordenada. Qualsevol director de joc entendrà fàcilment que escriure una aventura o campanya que ha creat i dirigit un mateix de manera que pugui ser emprada directament per una altra persona no sempre és senzill. Esperem resoldre-ho d'una manera prou satisfactòria perquè trobeu aquest lloc útil, interessant i divertit.

Estem oberts a qualsevol desig de col·laborar amb L'Argonauta. Ens agradaria ampliar el ventall de jocs sobre els que disposem documentació o aprofundir i ampliar les seccions que ja tenim encetades. Si teniu normes casolanes, aventures de producció pròpia, ajudes al director de joc... i creieu que L'Argonauta és un bon lloc per compartir-ho, us animem a fer-ho. Estarem encantats d’ampliar la tripulació. Esperem estar sempre "en construcció" i qualsevol suggeriment serà ben rebut.

2 comentaris:

  1. Bon dia a tothom i totdon ;) Moltíssimes gràcies (amb un cert retard) per l'entrada i per incloure'ns a la vostra secció d'enllaços. Ara ja existim "una miqueta més". Ens veiem ben aviat!

    ResponElimina
  2. Espero que d'aquía tres setmanes com a molt ;).
    Salut!

    ResponElimina