7/4/13

"PINTOR, QUE PINTAS CON AMOR!"

A les portes d'encetar una nova setmana, passo pel blog per donar-vos a conèixer (i penjar algunes fotos) del Taller de pintura de miniatures, realitzat ahir mateix, dissabte 6 d'abril.

La valoració és molt positiva però, com sempre diem, millorable de cara a properes edicions.
Per una banda, no vam tenir un èxit de convocatòria esbojarrant. La gran majoria de participants érem membres del Pati, tot i que van rebre la visita d'un grupet de “amics” de l'associació interessats en aquesta activitat.

Però d'altra banda, aquest primer taller en “petit comitè” va ser molt positiu ja que, els més coneixedors en la matèria (en Judas i en Red Globlin), van poden assessorar, ajudar, orientar a tota la resta de pintors de miniatures novells. Potser, amb molta més gent, aquest “help” en molt moments no hagués estat possible.




Els "mestres" de tot aquest sarau:
en Judas i en Red Goblin!




El resultat de les nostres “minis”, després del taller de pintura, ens ha deixat més que satisfets. I el que és més importat: el agradable regust de tornar a agafar els pinzells i donar-li color a les figuretes que tenim en aquella capsa amagada rere els manual de jocs.


Volem agrair especialment a Acrylicos Vallejo, per fer-nos arribar puntualment la seva aportació gratuïta de pintures, i a la gent de la Kaserna per oferir-nos un dels seus espais (La Galleda) per realitzar el taller.
Llàstima que les miniatures d'Infinity, i que hem fet publicitat en anteriors entrades, no van arribar a temps pel taller. Això ens motivarà a realitzar un nou taller de pintures i les respectives demos del seu joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada