28/3/13

BUSQUES PARTIDA?

Una de les bones raons per seguir el blog del Pati, i estar assabentat de totes les activitats que us proposem, és la possibilitat de poder entrar dins el nostre fòrum per fer consultes sobre jocs, dubtes sobre les nostres activitats, propostes per futures jornades, etc.
Simplement clicant dins el núvol verd, a la dreta del nostre blog, entrareu a un ampli ventall de possibilitats per participar activament de l'associació El Pati D'Igualada.

Una de elles, i molt recomanable a més, és la de “Borsa de jugadors i directors” o la de “Quedades”. Bàsicament, aquests espais o eines serveixen perquè qualsevol persona interessada en jugar, provar jocs, buscar companys de partida, etc., pugui penjar el seu oferiment o proposta per fer realitat aquesta partida.

És el cas de l'Elizzer que, com a director de jocs de rol, buscava un grup de jugadors amb qui començar una aventura de Pathfinder de forma mensual.
L'Elizzer va entrar al fòrum, va penjar la seva proposta i...en qüestió d'hores ja tenia un grup de persones interessades en jugar aquesta aventura. Només calia trobar dia i hora per començar a jugar.


És el vostre cas?
Sigui per fer una partida de jocs de taula, jocs de rol, wargames, parlar d'una pel·lícula, d'un llibre... o el que sigui, només cal que pengeu una nova notícia en “Borsa de jugadors i directors” o “Quedades”, i ben segur que tindreu resposta més aviat del que us penseu.

El fòrum del Pati, i aquest blog, és tot vostre. Participeu-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada