16/3/13

UNA BONA PATITROBADA

Encara amb la ressaca de la bona acollida de la Patitrobada d'avui, us venim a explicar en quatre línies (i forces fotos), una més de les jornades del Pati d'Igualada.
Com sempre, tota l'acció començava minuts abans de les 11 del matí amb tot el muntatge de taules, cadires, estesa de jocs, penjada de cartells, posar a la vista els papers del Concurs de Relats, etc.
I un cop estava tot preparat... a jugarrrrrrrr!!!

Durant el matí, força tranquil·let, hem provat algun joc nou i disfrutar d'aquells que ja coneixíem. Hem tingut la sort de poder compartir algunes partides en família, senyal que el Pati i les seves activitats estan pensades per a totes les edats.I sempre és d'agrair saber que ha vingut gent de fora d'Igualada: Vilanova i la Geltrú, Vilafranca, Sant Sadurní... A tots ells, gràcies per la vostra visita!


I durant la tarda...la traca final!

A les 4 s'iniciaven les partides de rol a l'Auditori de l'Ateneu, partides d'en Haco (ja un fixe com a master de rol), en Gaelos (que sempre acaba l'últim...jejeje) i en Nanuk (i tota la seva canalla “futur friki”).
Tres partides més que interessants i que han acabat amb uns jugadors amb ganes de més...molt més.Al vestíbul? Vosaltres mateixos, però molta moltíssima gent participant d'un munt de jocs de taula, amb un molt bon ambient. Suposem que aquest blog i la revifalla del facebook del Pati, van donant el seu fruit: donar a conèixer al màxim de gent, la proposta cultural de la nostra associació.


 
Una valoració molt positiva. Però aquí no acaba tot: ara toca millorar!
I en aquest punt, vosaltres teniu molt a dir.
Us agrairíem molt que ens ajudéssiu a organitzar millor les nostres activitats i per això teníu el blog obert, per poder comentar QUÈ US HA SEMBLAT AQUESTA PATITROBADA, QUÈ HEU TROBAT A FALTAR, A ON I COM PODEM MILLORAR.

Des d'ara mateix, us agraïm els vostres comentaris i valoracions, que segur els tindrem en compte per properes activitats.