16/3/13

UNA BONA PATITROBADA

Encara amb la ressaca de la bona acollida de la Patitrobada d'avui, us venim a explicar en quatre línies (i forces fotos), una més de les jornades del Pati d'Igualada.
Com sempre, tota l'acció començava minuts abans de les 11 del matí amb tot el muntatge de taules, cadires, estesa de jocs, penjada de cartells, posar a la vista els papers del Concurs de Relats, etc.
I un cop estava tot preparat... a jugarrrrrrrr!!!

Durant el matí, força tranquil·let, hem provat algun joc nou i disfrutar d'aquells que ja coneixíem. Hem tingut la sort de poder compartir algunes partides en família, senyal que el Pati i les seves activitats estan pensades per a totes les edats.



I sempre és d'agrair saber que ha vingut gent de fora d'Igualada: Vilanova i la Geltrú, Vilafranca, Sant Sadurní... A tots ells, gràcies per la vostra visita!


I durant la tarda...la traca final!

A les 4 s'iniciaven les partides de rol a l'Auditori de l'Ateneu, partides d'en Haco (ja un fixe com a master de rol), en Gaelos (que sempre acaba l'últim...jejeje) i en Nanuk (i tota la seva canalla “futur friki”).
Tres partides més que interessants i que han acabat amb uns jugadors amb ganes de més...molt més.



Al vestíbul? Vosaltres mateixos, però molta moltíssima gent participant d'un munt de jocs de taula, amb un molt bon ambient. Suposem que aquest blog i la revifalla del facebook del Pati, van donant el seu fruit: donar a conèixer al màxim de gent, la proposta cultural de la nostra associació.


 
Una valoració molt positiva. Però aquí no acaba tot: ara toca millorar!
I en aquest punt, vosaltres teniu molt a dir.
Us agrairíem molt que ens ajudéssiu a organitzar millor les nostres activitats i per això teníu el blog obert, per poder comentar QUÈ US HA SEMBLAT AQUESTA PATITROBADA, QUÈ HEU TROBAT A FALTAR, A ON I COM PODEM MILLORAR.

Des d'ara mateix, us agraïm els vostres comentaris i valoracions, que segur els tindrem en compte per properes activitats.

5 comentaris:

  1. Llàstima que no vaig poder venir a la tarda (al final es va imposar la febre) però vaig poder gaudir del matí jugant al "Dungeon Fighter"... Bé, tots el que van estar també al matí ens vàreu sentir cridar i saltar com bojos. la veritat és que no van ser discrets.

    Bé, espero estar millor de salut al próxim Pati-Rol (dia 20 d'abril?) i liar-la una estona ^^

    ResponElimina
  2. Va ser una gran tarde rolera, un altre cop. Personalment vaig gaudir molt de la partida de Pathfinder.

    Hi haurà pati-rol el 20 d'abril?

    ResponElimina
  3. Realment, el "Dungeon Fighter" va ser una descoberta! Va ser una partida molt entretinguda y un joc per tenir en compte quan el trobem per alguna botigueta o per internet. Gràcies a Arekkunkun per fer-nos la visita i portar el joc!
    Vaig tenir la sort de provar X-Wing, i també força entretingut.

    Pel rol...ja porto dos dies que em quedo amb les ganes de participar en una partida Pathfinder de Haco. La primera Pati-rol la taula estava al complet, i aquest dissabte tornava a estar com a master amb la canalla.
    Haco: a la pròxima m'hi apunto "fiju" passi el que passi, i peti qui peti! jejeje

    Saludus i gràcies a tots per venir!
    Nanuk

    ResponElimina
  4. Hola gent :),

    En principi aquest 20 d'abril no ho teníem contemplat, doncs Igualada serà un caos, ja que cohincideix amb la Mostra Jove, uns dies en moltíssims espais d'Igualada estaran ocupats per actuacions en viu de pallassos, titellaires, equilibristes, narradors de contes, etc. I l'Ateneu no en serà una excepció.
    Però, si hi ha ganes podem mirar de buscar alguna alternativa ;).

    Per cert, una Patitrobada fantàstica, i el soparet i birres posterior varen estar a l'alçada d'un dia de somni ;).

    Salut!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a tots per l'acollida i això d'anar a un lloc i trobar que hi ha més gente de la que pots tenir a la taula llestos i amb ganes de jugar, no te preu. Jo també m'ho vaig passar molt bé, però crec que encara feia massa fred a la sala d'adalt així que la propera, si fa fred, a la sala petita encara que aquelles cadires siguin una tortura.
    Trobo a faltar a molts rolers de la primera vegada que vaig venir, però poc a poc i el Klein, un bon lloc per sopar dinar o el que sigui!! i el Morrison un lloc tranquilet i acollidor.
    Jo també tinc ganes de la propera i a veure si els másters de Pathfinder s'apunten i fem més partides de Pathfinder i no només la meva!!

    ResponElimina