11/3/13

PATITROBADA (16 de març)


Esteu preparats per a una nova PATITROBADA?
Doncs no us caldrà esperar gaire, perquè aquest mateix dissabte 16 de març, El Pati tornarà a obrir les seves caixes de jocs de taula i fer rodar el daus de 20 cares, per realitzar una nova edició de la Patitrobada.

Com sempre, hi esteu convidats a jugar a una amplia oferta de jocs de taula i ha passar una molt bona estona entre la gent del Pati. Podreu conèixer i aprendre jocs nous, a més de fer més d'una partida a aquells dels que ja en coneixeu el seu funcionament.


A més, després de la bona acollida que va tenir la secció de partides de rol a la passada Patitrobada d'inicis d'any, tornem a oferir a tot aquell interessat (coneixedor o no dels món dels jocs de rol) una selecció d'aventures més que atractives.


Durant el matí (11h aproximadament), en Haco, ens oferirà una nova aventura de la Pathfinder Society.
A la tarda, i com a gran cartell de Pati-Rol, podrem participar de tres partides per a tots els gustos i nivells. Per una banda, en Haco tornarà a dirigir una Pathfinder Society.
Gaelos, a la vegada, ens oferirà una aventura de “Guerrero, Pícaro y Erudito” (fantasía medieval).
I Nanuk, com ja va sent habitual, serà l'encarregat de fer una proposta “rolera” pels més joves de la casa (nens i nenes de 8 a 12 anys).
De totes formes, cal informar que tenim un parell de directors de joc en recàmera. Si hi ha jugadors que no tenen partida, no patiu: l'oferta de rol del Pati no s'acaba!

Així doncs, us esperem dissabte 16 de març, d'11 a 20h, al vestíbul de l'Ateneu Igualadí (c/ Sant Pau, 9. 08700 Igualada, Barcelona).

A més a més, durant la Patitrobada, podreu informar-vos del 1er. CONCURS DE RELATS del Pati, així com de les properes activitats que l'associació té preparades per tots vosaltres.

Us hi esperem!

1 comentari:

  1. Nanuk, he parlat amb un assistent de la Patitrobada de gener i m'ha comentat que els seus dos petits s'apunten a la teva partida... i possiblement dos cosins seus també... quin èxit noi!

    ResponElimina