6/10/15

UN MES D'OCTUBRE MOLT, MOLT INTENS

Hola bon dia gent!

Ja estic aquí per informar-vos de les activitats d'aquest mes d'octubre, que com indica el títol de l'entrada es preveu molt intens.

Començo dient que, evidentment, tenim les mateixes activitats de sempre:

Cada dilluns, de 20h a 23h, a la sala de socis de l'Ateneu... Dilluns de Rol, activitat adreçada a tothom, a novells i a veterans, a curiosos i a viciats. Per conèixer nous jocs de rol i els clàssics de tota la vida, sempre amb l'objectiu de passar-ho bé una estona plegats.

Pel dissabte 17, Pati-Rol. La ja clàssica ativitat a l'Ateneu en la que us oferim jocs de taula més singulars, com els jocs de guerra, de cartes i rol. Juntament amb els amics de la Societat Pathfinder Barcelona. De 10h a 14:30h i de 16:00h a 20:30h.

I pel dissabte 31, a la Galleda (Pl. Sant Miquel d'Igualada) de 22:00h fin a les 03:00h... una nova edició de la Patinight, amb la que esperem comptar de nou amb la visita del Jose i la Nuria de Dark Nebula, qui en la darrera edició ja ens van ensenyar demos de X-Wing, Malifleux i Infinity: the game.


... Però, i això és TANT intens?

Sí, no?... Bé, m'he deixat el més destacat pel final ;).

Recordar, com ja férem esment el passat mes, de que en aquesta pròxima edició de la Pati-Rol del 17 d'octubre organitzarem un torneig de Magic the Gathering. Per la tarda, de 17:00 a 20:30h, veniu amb quatre sobres de l'edició Origins (a cal Rabell del C/Santa Caterina, hi trobareu sobres), un dels sobres s'entregarà per organitzar els premis i els altres tres seran per fer un booster pack. I a passar-ho teta en igualtat de condicions. Per a més informació pregunteu pel Grup de Facebook de l'AC el Pati o pel correu electrònic elpatiigualada@gmail.com.


Però és que això no ho és tot!

Finalment, com a última sorpreseta preparada per aquest mes tenim un acte singular que ens fa molta il·lusió presentar. L'EnROLa't.

El Dilluns de Rol del 19 d'octubre serà molt especial, em anat contactant amb els diferents grups de rol que coneixem i que solen jugar els dilluns per convidar-los a venir a l'Ateneu i fer una macro trobada rolera. Objectiu: Reunir una trentena llarga de roleros i roleras novells i veterans per fer diferents partides simultànies a la Sala de Socis. Seran partides d'una sola sessió, començaran i acabaran al mateix dilluns, de 20h a 24h, aproximadament. Una experiència prou singular a les nostres terres i que de ben segur que serà molt interessant! Si voleu participar i formar part dels roleros i roleres de tan singular esdeveniment, no ho dubteu i escriviu al nostre correu electrònic: elpatiigualada@gmail.com.

I fins aquí l'informe d'avui ;).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada