18/10/15

ESTEM D'ANIVERSARI!

Hola gent, aquests dies fa una mica més d'un any que un petit grup d'irreductibles, van dir que estaria bé poder quedar a jugar a jocs de rol en un lloc on pogués venir més gent i aprendre què són, i què no són, els jocs de rol.

Us estic parlant dels Dilluns de Rol, que actualment es fa cada dilluns a la sala de socis de l'Ateneu igualadí de 20h a 23h... que en un començament en lloc dels dilluns es feien als dimecres; que en comptes de quedar cada setmana era cada quinze dies. I es va començar a fer a la Galleda, fantàstic lloc que ens deixà la gent de la Kaserna, fins que aquesta es va quedar petita... En un principi era una cosa independent, un experiment, però que ràpidament va entrar sota el paraigua del Pati.

No sempre ha estat fàcil ni ha tingut molta assistència. Però de dues setmanes, en dues setmanes, amb ganes de sumar i avançar, l'activitat va anar guanyant fermesa, especialment amb l'ingrés al grup de dos membres destacats com són l'Oscar i la Míriam, amb els quals l'activitat va poder passar de ser cada quinze dies a cada setmana, i ens ha portat a moltes hores divertides tirant daus i rolejant escenes d'allò més curioses i vibrants. Rebent de tant en quant la visita de noves persones als Dilluns de Rol, alguns van estar amb nosaltres una o dues sessions, altres uns mesos mes, però el flux no ha parat mai de créixer fins avui en dia.

Ara mirem enrere i tenim una llista de més de cinquanta persones que sigui durant una sessió o durant tot aquest temps han anat venint, que són forces els qui han tingut la seva primera experiència jugant a rol amb nosaltres i, fins i tot, uns pocs valents i valentes han donat al pas i s'han posat darrera la pantalla del director de joc per dirigir la seva primera partida.

Qui hagués dit, un any enrera, que el dilluns 19 d'octubre faríem una gran celebració, a la que hem donat el nom de enROLa't, tenint els jocs de rol com a element conductor. I que aquesta celebració comptaria amb més de 40 persones amb ganes de jugar a rol, repartits en set taules, cada una d'elles amb un joc diferent. I que algunes d'ells jugaran o dirigiran per primer cop aquest 19 d'octubre.

Quina il·lusió més gran!



I ja que ho fem, ho fem bé i repartirem algunes cosetes en un sorteig entre els assistents per poder tenir més material amb el qual jugar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada