11/10/15

EL QUE ES COU AQUESTA TARDOR

El temps està boig i aquí fa massa calor encara, però que hi farem. Ara passarem revista de les novetats que ens ha deixat l'últim mes i mig... O de les que ens hem enterat :P

·A l'última Patitrobada no només vàrem poder gaudir de la nostra afecció, si no que a més es va inagurar Dark Nebula, la primera botiga especialitzada de jocs de taula i wargames a Igualada. Ja ho vam dir el mes passat, però no està de més fer una mica de propaganda ;)
Només recordar-vos que la trobareu al carrer del Vidre 6 i que, a més de poder trobar material fins ara inèdit a Igualada, s'organitzen partides d'exhibició i com a punt d'encontre entre afeccionats.

·Ja ho vam anunciar fa una setmana, però recordem que per la pròxima Pati-rol organitzem un torneig de Magic en honor de la nova col·lecció Origins. Si us interessa, passeu-vos el dissabte dia 17 per l'Ateneu a les 17:00 amb quatre sobres d'Origins per obrir i un grapat de terres a la mà. Guanyarà qui sàpiga treure millor profit de les cartes que li toquin!

·Ja fa mesos que es parla del bon moment actual per treure al mercat nous jocs de rol i de taula. Si es tracta d'una moda o una veritable tendència ho dirà el temps. El fet es que aquest mes podem anunciar la creació d'una nova editorial rolera: Editorial Rúnica. De moment només poden oferir nanojocs per fer temps fins que no treguin al mercat el seu primer projecte.
Des del Pati els desitgem molt de futur i que la deessa Fortuna els somrigui!

·I no acaben aquí els naixements dels grans naixements! Aquest mes mateix s'han presentat Estudio D6, que es defineixen com un «grup creatiu» amb les intencions de publicar en pdf moduls i aventures de rol de jocs de llicència lliure. Per si no fos poc, ofereixen els seus serveis per portar a la realitat encàrrecs de tercers.
Asseguren que tenen material a punt de publicar.

·Us agraden els concursos? Doncs els de Bastión Rolero han convocat el primer Un dungeon en una página, inspirat en el concurs internacional One page dungeon.
Les bases són simples: Crear en un sol Din-A4 un laberint jugable en rol abans del 30 d'octubre.
Hi han varis premis, però a més els millors treballs es recopilaran i es posaran a la venda en la pàgina de Rol Solidario. Els beneficis es destinaran a una ONG!

·Edge Entertainment han estat bastant actius aquest mes i ens han portat unes novetats suculentes, les principals en el camp dels jocs de taula. Comencem per The world of Smog: Al servicio de Su Majestad, basat en un estil extremadament steampunk. A destacar el sistema de joc que pot fer que la composició del mateix taulell varii durant la partida.
Xenoshyft Onslaugh és un joc de cartes de tipus futurista. Els jugadors representen les forces armades de Nortec en un nou planeta i la seva missió serà defensar la base dels atacs alienígenes. N'hi ha prou en resistir 9 rondes o tot acabarà en desastre.
Com a joc ràpid ens presenten Dungeon Roll, un joc principalment de daus. Els jugadors hauran de derrotar criatures i sumar punts d'experiència fins que la sort els posi davant el drac, moment en que els jugadors hauran de col·laborar entre ells.
Per acabar tenim Dungeon Fighter, un joc de taula humorístic, tant com per l'ambientació (un grup d'herois que involuntàriament tenen la missió d'acabar amb el senyor del mal), com pel sistema de joc, que t'obliga a llençar els daus fent salts o giravoltes per poder derrotar els diferents monstres que es creuaran pel camí.

·Zonk ha tret a crowdfunding el seu projecte de CdB Engine, el joc de rol genèric en el que es basa Walküre. A això cal sumar-hi la noticia de la creació del grup creatiu Estudio D6, qui ja han anunciat que el CdB Engine serà un dels jocs privilegiats. Val la pena passejar-se per la pàgina de Verkami i veure la forma que pendrà el joc!

·Encara segueix oberta la campanya per al joc de cartes Ludi Gladiatorii, joc que busca reflectir l'espectacle dels circs romans. Ja han superat la recaptació bàsica, pel que els diners aconseguits s'empraran a ampliar el joc

·Per a tots els afeccionats del wargame Infinity els interessarà saber que hi ha un projecte de micromecenatge per publicar la versió en joc de rol. En un principi el joc serà en anglès, però la editorial Nosolorol ja ha anunciat que el traduirà al castellà.
Per a més informació d'Infinity RPG, passeu-vos per la pàgina de Kickstarter:
https://www.kickstarter.com/projects/modiphius/corvus-bellis-infinity-roleplaying-game

I fins aquí, aquesta nova entrega de notícies. Pròximament, més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada