29/4/15

QUÈ TENIM PEL MES DE MAIG?

Hola de nou, amics, amigues... i visitants :).

Després d'un intens mes d'abril, en que més gent nova s'han sumat a les activitats del Pati (us miro a vosaltres, Edu, Javi, Cesar i Susana), ja és hora de mirar com se'ns presenta el mes de Maig.

Com la majoria ja sabeu toca la sempre present Patitrobada, com cada tercer dissabte de mes imparell, en aquest cas dissabte 16 de Maig. Al vestíbul de l'Ateneu.

També la ja sempre present, Patinight, a la Galleda, pel dissabte 30 de Maig, a partir de les 22:00h i fins que ens cansem. En aquest cas, després d'uns vacancetes i testejar coses noves, tornem a venir amb nova campanyeta rolera, en aquest cas el joc escollit ha estat Pendragon, i serà dirigida per l'Isaac. Evidentment hi hauran els jocs de taula habituals ;).

Tot un clàssic.

Per acabar, però no menys engrescador, tenim els Dilluns de Rol, tots els dilluns (04, 11, 18 i 25), de 20:00h a 23:00h, a la Galleda. El proper dilluns 04 acabarem un parell de partides i ja estem plantejant les noves aventures de cara als dilluns següents... de moment hi ha sobre la taula Changeling, dirigida per la Diana. Altres possibilitats seria una de Mordheim (amb sistema propi) dirigida pel Roger... i alguna cosa he sentit sobre la possibilitat de jugar a la Beginning Box de Pathfinder ;). Tot per determinar.

Com sempre totes aquestes activitats són obertes per a tothom. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada