5/4/15

CÒM TENIM EL MES D'ABRIL?

Hola bon dia amics i amigues, entre mones de pasqua i escapades, un cop digerides el munt d'activitats de Març, us venim a presentar el programa d'activitats que portarem a terme al llarg d'aquest mes.

Dissabte 11, Pati-Rol, ja que aquest mes a Igualada tindrem el plaer de veure els carrers atestats d'activitats de la Mostra de Teatre, em passat el nostre esdeveniment de cada tercer dissabte de mes al segon, en aquest cas el dissabte 11. Com tots les darreres Pati-Rols, podreu triar i remanar entre les partides que organitzen els amics de la Societat Pathfinder Barcelona i les partides pròpies i variades que us portem nosaltres. Com sempre, a l'Ateneu Igualadí de la Classe Obrera, de 10:00h a 14:30h i de 16:00h a 20:30.

Dissabte 25, Patinight, cam cada darrer dissabte de mes, a partir de les 22:00h i fins que ens cansem, a la Galleda (Pl, St. Miquel d'Igualada). Jocs de taula varis, testeig de protos, partides de rol... de cara a aquesta nova edició de la Patinight esperem estrenar una nova campanya per anar continuant durant les proòximes edicions de la Patinight.

Us hi esperem!

P.D: Per cert, com no, cada dilluns tenim el Taller de Rol, en aquests moments portem dos partides de Vampiro (Edad Oscura) i una de Cyberpunk 2020 ;). Cada dilluns a partir de les 20:00h i fins a les 23:00h, a la Galleda (Pl. St. Miquel d'Igualada).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada