2/6/15

UN JUNY DIFERENT

Hola gent!

Després d'un més intens amb la pila d'activitats del Pati que vàrem acabar el dissabte passat (millor dit a la matinada del diumenge) amb la Patinight, en la que hem pogut veure noves cares als nostres esdeveniments i que pel que sembla la majoria amb ganes de repetir, us vinc a portar el programa d'activitats del mes de Juny, el qual ens porta alguna novetat destacable.

Com cada més senars, aquest tercer dissabte tocaria Pati-rol (a l'Ateneu durant tot el dia), però ja que Igualada estarà de peus enlaira per la Firanoia, avançarem una setmana la Pati-rol, quedant així pel dissabte 13. Com cada edició amb partides organitzades pels companys de la Societat Pathfinder i les dels amics del Pati.

Pel dissabte 27, a la Patinight (a la Galleda a partir de les 22:00h), iniciarem la campanya de Pendragon, ja que finalment no la vam poder començar per la indisponibilitat del DJ.

I com ja va sent habitual en els darrers mesos, cada cop amb més cares noves, cada dilluns tenim els Dilluns de Rol (a la Galleda de 20:00h a 23:00h). Un espai obert a tothom per què vingui a compartir amb nosaltres alguna, o moltes :D, partides de rol. 

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada