9/6/13

PATI-ROL 15 DE JUNY

Fa uns mesos que va aparerèixer pels diferents medis de comunicació "roleros" (blogs, webs especialitzades, editorials, facebooks, etc.), que el proper 15 de juny es celebrarà a nivell mundial el Dia del Rol Gratis.
La gent del Pati no volem ser menys, i aprofitarem la Pati-rol d'aquest dissabte, per convidar a tot aquell que estigui interessat en participar en alguna de les partides que tenim preparades.

Hi haurà dos torns de partides: les de tarda (16:30 fins a 20:30) i les de nit (22h fins...que ens tanquin la paradeta!).
Si res no canvia, les partides les realitzarem a l'Ateneu Lab de l'Ateneu Igualadí (c/Sant Pau. 08700. Igualada) i aquí teniu una petita explicació de cada partida perquè escolliu en quina voleu participar.

TORN DE TARDA:

LA CASA DEL TURÓ
Temàtica: consum de pólvora
Director: Jvdas
Sistema de joc: Fanhunter vintage
Sinopsis: Catalunya, any 2018. Estem a punt de sortir de la crisi tot i l'atur d'un 85% i que la gent vagi amb fusells d'assalt pel carrer. Amb aquest panorama una estrella del Pop ha estat segrestada i els seus productors busquen desesperats mercena... vull dir voluntaris per a rescatar-la.
Saben que la tenen retinguda a Santa Margarida de Montbui (casc antic) a una masia, antiga fàbrica de turrons, abandonada. Un lloc de mal estruc ple de llegendes negres i d'on s'assegura que a les nits es senten crits  i d'altres sons inquietants...
Però això no suposarà un problema... oi?
Jugadors: 6 (Pravda, ...)

SILENT TIDE
Temàtica: Medieval Fantástica
Director: Haco
Sistema de joc: Pathfinder (Sociedad de Exploradores)
Sinopsis: Durante siglos el Imperio Taldor dominó el Mar Interior y siempre había ansiado conquistar la ciudad del centro del mundo, Absalom. La mayor parte de las veces fueron los héroes de Absalom los que truncaron los planes del Imperio. Pero siempre quedó algo latente tras el último gran plan, la Marea Silenciosa (Silent Tide), cuando los héroes de Absalom localizaorn a los líderes del bien urdido plan y fueron eliminados, pero todos los que allí estuvieron juraron conquistar la ciudad o reducirla a escombros. Ahora, un erudito, Yargos Gill, ha encontrado un códice con las instrucciones del plan de invasión y sus señales y está dispuesto a entregárselo a la Sociedad de Exploradores, pero no ha salir de su entorno inmediato...
Jugadors: 6 (Gaelo, Gawain, ...)

TORN DE NIT:

ZOMBIES A IGUALADA
Temàtica: Zombis/Terror/Supervivencia
Director: Pravda
Sistema de joc: D6
Sinopsis: Empieza el holocausto zombie, el caos se apodera de la civilización, saqueos, accidentes, violaciones e incluso asesinatos están a la orden del día. Sin olvidarnos por supuesto, de los ataques de los muertos vivientes. Vosotros sois un grupo de desconocidos que consigue in-extremis, esconderse en un bar situado en la Plaça de l’Ajuntament de Igualada. Regentado por José Vicente, mas conocido como “el Maño”.
Tras cinco días encerrados a cal y canto empieza a escasear las provisiones, no tenéis noticia alguna del exterior pero nos queda otra opción. Tenéis que salir al exterior para poder sobrevivir. ¿Lo conseguiréis?
Jugadors: 6

PORTEU-ME EL LLADREGOT!
Temàtica: Fantàstica
Director: Gaelos
Sistema de joc: Bárbaros de Lemuria
Sinopsis: Sou enviats, com a nobles servidors fidels de Lord Redgar, a recuperar la seva antiga espasa, testimoni dels seus passats anys com aventurer. Sembla ser que un tal Joram la va agafar com a "prestec" per fer una feina... sense dir-ne res al Lord Redgar.
Jugadors: 6

A més a més, és molt possible que tinguem "directors de joc" convidats a portar endavant les seves partides. Si algú vol jugar alguna d'aquestes aventures, o vol proposar la seva pròpia partida per participar a la Pati-rol com a master, hi esta convidat!

 Us hi esperem el dissabte 15 de juny a la PATI-ROL!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada