29/5/13

AQUÍ, NO HI HA QUI PARI!!

Bones, amics i amigues del Pati!

Avui us venim a posar al corrent de les diferents activitats (algunes sobradament conegudes i d'altres no!) que realitzarem al Pati durant els pròxims mesos.
Així que, agafeu l'agenda, el retolador vermell i...a marcar dies!!

TALLERS DEL PATI
El Pati d'Igualada, ha arribat a un acord amb la botiga ABACUS (c/Sta. Caterina, Igualada), per promoure alguns dels jocs que tenen en stock i ensenyar, a tot aquell interessat, com s'hi juga.
Coneixeu el HOP, HOP, HOP...o el VERBÀLIA...o L'ILLA PROHIBIDA? Doncs serà una bona ocasió per venir a l'Abacus i us hi ensenyarem a jugar.
L'horari dels Tallers del Pati, serà d'11:30 a 13:30 cada primer dissabte de mes.



LA PATITROBADA
Poc podem dir de l'activitat estrella de la nostra associació que no sapigueu ja!
Cada tercer dissabte de cada mes imparell, d'11h a 20h, al vestíbul de l'Ateneu Igualadí (c/Sant Pau, Igualada), disposarem d'una enorme pila de jocs de taula per a ensenyar-vos a jugar i passar una molt bona estona plegats. 


LA PATIROL
I si bé, a les últimes edicions de la Patitrobada, incorporàvem una secció de jocs de rol, hem cregut convenient crear un esdeveniment especialment diferenciat. D'aquesta manera, tots aquells que havien de decidir si jugar una partida a rol o jugar a jocs de taula... ho tindran força més fàcil!
La Patirol promet aventures interessants i molt divertides tan per aquells que coneixen el món dels jocs de rol, com per a aquells que volen fer la seva primera partida amb sistemes de joc molt fàcils i senzills.
Cada tercer dissabte de cada mes parell, de 16:30h fins que ens tanquin les portes del vestíbul de l'Ateneu Igualadí (c/Sant Pau, Igualada), ens trobareu per oferir-vos un gran repertori de jocs de rol de temàtica (medieval fantàstica, futurista, actual, post-apocalíptica, terror, suspens...) i sistema (RyF, Pathfinder, Dungeonslayer, Anillo Único...) ben diferent.


Així doncs, ens veiem el proper 8 de juny als TALLERS DEL PATI  a l'Abacus (d'11.30 a 13.30) i el 15 de juny a la PATIROL, a les 16:30 al vestíbul de l'Ateneu Igualadí!!!


Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada