12/6/13

LA PATI-ROL S'AMPLIA!

Com ja havíem informat a l'última entrada, aquest proper dissabte 15 de juny, ens podrem veure tot jugant les partides de rol que tenim preparades per vosaltres.
La expectació és tan gran que, un bon amic nostre i director de joc, s'ha animat a presentar una de les seves aventures. És l'Oddball i ens presenta una aventura de ciència ficció molt atractiva!
Ja ho sabeu: si voleu apuntar-vos a aquesta, o altres partides, podeu passar pel nostre fòrum, el nostre facebook (AC El Pati Igualada) o deixant comentari en aquest blog.

Ens veiem dissabte!

Partida pel torn de tarda.

Temàtica: Ciència ficció 
Director: Oddball 
Sistema de joc: Twilight: 2000
Sinopsis: "Des de la destrucció de la 5a Divisió d’Infanteria (Mecanitzada) dels Estats Units a la batalla de Kalisz, heu estat jugant un perillós joc del gat i la rata amb diverses unitats del Pacte de Varsòvia. Un joc que ha durat més de dos mesos. La darrera ofensiva de l’OTAN, que tenia com objectiu apoderar-se de tot el nord de Polònia, ha acabat en un fracàs sense pal·liatius. Tot i haver aconseguit escapar-vos de l’encerclament soviètic a Kalisz, heu estat marxant de manera erràtica per territori enemic, sense cap informació fidedigne sobre on trobar unitats aliades o un refugi segur. L’equip VHF ha deixat de captar comunicacions per ràdio d’unitats amigues i els únics missatges ocasionals que sou capaços d’escoltar corresponen a transmissions en rus o polonès. Mentrestant, els vostres moviments han anat portant-los cap el nord de Polònia, més esperonats per la necessitat d’evitar l’enemic que pel coneixement de l’existència d’algun lloc segur o de la posició d’alguna unitat aliada.
Fins ahir. Durant la matinada, mentre descansaven per la dura jornada de marxa del dia següent, vau captar per ràdio els retalls d’una comunicació emesa en anglès. La freqüència corresponia a un canal predeterminat per l’estat major del IIIer Exèrcit Alemany (on es trobava enquadrada la 5ª Divisió) per les comunicacions d’emergència durant la darrera ofensiva.
-Bona nit fantasmes. Si esteu fugint d'Ivan i esteu per aquí fora amagats, us convé parar atenció. Sóc el vostre Àngel de la Guarda. Preparats per prendre nota?”
Jugadors: 4 (Gaelos, ...)

3 comentaris:

  1. Bueno més que ciència ficció és post-apocalíptic, és de temàtica militar després de la 3a Guerra Mundial, on els personatges solen ser supervivents de cossos militars, de vegades del mateix bàndol, que no són els mateixos que a les dues guerres mundials anteriors. Així que crec que la temàtica s'hauria de canviar a bèl·lic.

    ResponElimina
  2. Doncs sí, jo m'ho vaig passar la mar de bé!

    Cares noves, noves partides, nous sistemes de joc i moltes rialles.

    Aviat actualitzarem el blog amb les fotos de la Patirol ;).

    ResponElimina