20/5/13

LA PUTA, LA RAMONETA I LA PATITROBADA

Si per una d'aquelles coses, dissabte 18 de maig, no vau poder passar pel vestíbul de l'Ateneu...us vau perdre una Patitrobada de les bones!


Com cada tercer dissabte de mes imparell, la gent del Pati estava a les 11 del matí, amb tots els jocs preparats, les taules a punt, les ganes de jugar carregades i esperant l'arribada de tot aquell disposat a passar unes hores gaudint de tots els jocs de taula que esperaven impacients, als seus jugadors.


Però aquesta Patitrobada tenia un convidat especial: “La Puta i la Ramoneta”, un joc de cartes de temàtica política, creat per un parell d'amics (en Marc i en Ricard) que presentaven durant la jornada.


Segons ens explicaven “La Puta i la Ramoneta és un joc de cartes de ficció política per desfer l’empat entre Catalunya i Espanya. Independentistes, espanyolistes, autonomistes i altres personatges tindran els seus objectius. Jugaran les cartes el millor que sàpiguen per sumar punts i restar-ne a l’adversari. Cada personatge podrà negociar i així fer la Puta o fer la Ramoneta, enganyar o prevenir l’engany.
No és un joc realista però qualsevol semblança amb la realitat no és casual. Perquè la política es comporta com un joc, les meves cartes, les teves i l’atzar.”

Durant el matí, vam poder testejar el joc, amb molt bones sensacions i corroborant que “La Puta i la Ramoneta” és un molt bon joc de cartes, original i divertit. I així ens ho van presentar a última hora de la tarda, durant la presentació oficial del joc.


Però a la Patitrobada, també hi podíem trobar molts altres jocs. Grans i petits, pares i fills, joves i no tan joves, van poder passar un dia ben entretingut llançant daus, movent fitxes, tirant cartes o pensant la millor estratègia per guanyar la partida.


Com sempre, una valoració molt positiva i amb forces per continuar amb les futures Patitrobades per molt de temps!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada