19/9/19

RENOVAR-SE PER CRÉIXER, EL NOU PROJECTE DEL PATI (1)



L’historial


L'aventura del Pati va començar quan un grup d’amics va decidir reunir-se per jugar a casa d’un d'ells. Al cap dels anys, va sorgir la inquietud de fer participativa la nostre afició a la resta de la societat i ens vam establir com a associació cultural al 2007, per poder oferir propostes periòdiques que han anat establint-se com a habituals en el pas del temps:

La Patitrobada

Cada 3er dissabte dels mesos senars, portem jocs de taula al vestíbul de l’Ateneu Igualadí per poder gaudir amb família i amics de tota la ludoteca de jocs dels que disposem.

Els dilluns de Rol

Ens permeten trobar-nos els vespres de cada dilluns (20 a 23h) a la Sala de Socis de l’Ateneu, per compartir aventures de tots tipus amb els personatges que ens hem inventat. Per als que desconeixen aquesta activitat és una bona ocasió per venir a descobrir-la. 

La Patinight

Cada últim dissabte de mes, a partir de les 22h, ens trobem per jugar a jocs de taula, rol, etc… a l’espai de La Galleda de la plaça St. Miquel.

I també, al llarg d'aquests anys, hem anat organitzant diverses activitats, totes elles relacionades en el món dels jocs.

Vam organitzar una partida gegant del famós joc CARCASSONNE que va reunir un centenar de jugadors i per la qual ens vam inventar una variant igualadina del joc anomenada Adoberies i Blanquers, la presentació de la qual trobareu en aquest article.

Un altre esdeveniment d'alta volada va ser la partida nocturna de rol en viu a la qual vam col·laborar i que va fer servir el teatre de l'Ateneu. En podeu llegir la presentació en aquest article.

També vam intervenir en el casal del passeig, la residència Pare Vilaseca i a la Fundació Àuria amb 2 motius: ensenyar al personal dels centres quines altres opcions existeixen i què podrien proposar als usuaris, així com permetre als usuaris compartir una estona amb la seva família a través d’una activitat que pot reunir a tots.

I encara podríem parlar dels tallers de pintura de miniatures que vam organitzar al local de La Galleda, així com les intervencions que vam fer a la botiga Abacus d’Igualada per presentar alguns jocs del seu catàleg.

I si voleu saber més coses sobre nosaltres, aquí teniu l’enllaç a una entrevista que ens van fer a ràdio nova, a Vilanova del Camí.


Però ara mateix, el Pati està immers en un procés de reestructuració. Pensem que valdria la pena obrir un local per poder oferir totes aquestes activitats (i més encara) relacionades amb l'àmbit lúdic a nivell municipal, i més enllà si s'escau. En un altre article us expliquem més en detall les nostres ambicions per créixer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada