6/7/15

ACTIVITATS DEL MES DE JULIOL

Hola, bona tarda gent, agafeu l'agenda que aquest més ve carragadet :).

Dilluns de Rol, sembla ser que amb les vacances escolars, hi ha més gent amb temps lliure i ganes de conèixer coses noves... això ens ajudaria a explicar com el darrer dilluns 29 de juny varem passar de la mitja de 10 assistents a 19, un munt de gent nova es va acostar a la Galleda per conèixer més d'aprop què són els jocs de rol... personalment m'enorgulleixo de dir que, tot i que 9 persones es presentaren sense avisar, ningú es va quedar sense la seva partida de rol... I no només jugaren, sinó que es quedaren amb ganes de mes i això fa que les pròximes setmanes freguem el límit de l'aforament del local que ens deixa la Kaserna, la Galleda. Així doncs, de cara a les pròximes edicions dels Dilluns de Rol ens haurem de coordinar bé per tal de que tothom pugui tenir el seu lloc a la Galleda. Esperem fer-ho a través del nostre Grup de Facebook: AC el Pati Igualada. Després d'uns quants dies fent gestions ja tenim organitzades les partides d'aquesta tarda en la què comptem amb 15 assistents...
Recordeu, els Dilluns de Rol els fem cada dilluns de 20:00h a 23:00h a la Galleda, Pl. St. Miquel d'Igualada.

Taller de pintat de minis. Sí aquest mes també comptarem amb una nova edició del Taller de Pintat de Minis, on podreu venir el proper dissabte 11 de juliol, de 10:00h a 13:30 a la mateixa Galleda. Nosaltres us deixarem pintures i pinzells si no en teniu, i coses per pintar, ja siguin minis o taps de suro per als més petits. Però per sobre de tot tindrem als nostres pintors que us podran ajudar en tot allò que tingueu dubtes referent al pintat de miniatures.



Com cada mes senarse aquest juliol toca Patitrobada, dissabte 18 de juliol de 10:00h a 14:30h i de 16:00h a 20:30h, al vestíbul de l'Ateneu. Vine a conèixer els nostres jocs tan si vens sol, amb algun amic, o amb la família. Hi ha lloc per a tothom.

Finalment, i que no és poc, tindrem la Patinight, dissabte 25 de juliol de 22:00h a 03:00h. Desafortunadament el mes passat i va haver un problema de coordinació i no es va poder celebrar, estem treballant per que no torni ha passar.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada