18/7/14

CARCASSONNE 150 - HI SOM, CASI!



A la hora de publicar aquest article, falten unes 20 hores abans del començament de la macropartida.

 



 Ja tenim tot el material a punt. Les quadrícules



 
 

els premis del sorteig de la mà de l'Ateneu i de la botiga Abacus amb la qual anem col·laborant a través dels tallers mensuals




  
i els premis per a les 3 millors puntuacions, oferts per DEVIR.





...


L'únic, que ens falta una mica de gent per arribar als 150... exactament 101...  no res. Però tranquils, tot el dia del dissabte encara esteu a temps per a apuntar-vos-hi (o per fer que s'apuntin els vostres amics).

Varies persones m'han dit que no gosaven apuntar-se perquè no havien jugat mai al joc... i que no acostumen jugar a res. Doncs malament! Primer, perquè només és un joc, i és entretingut...¿qui pot patir per haver de jugar?

Segon, perquè el joc és fàcil d'aprendre, i estarem tot el dia aquí per a ensenyar-lo als que no el coneixen. Doncs si esteu apuntats i heu intentat portar uns amics però no es veien en cor, proposeu-los-hi que vinguin a tastar-lo durant el dia... segur que després ja voldran venir a fer pinya amb nosaltres.

Pels que ja esteu apuntats i no coneixeu el joc, us recomano que vinguéssiu com a molt tard a les 18:30, perquè volem començar puntual a les 7 (que hi ha gent que ve de fora i després encara hauran de tornar a casa).

Tot i així, durant la partida sempre trobareu algú per aclarir els dubtes que podeu tenir, els del Pati estem aquí per això.

Be, em sembla que ho he dit tot... i si no, pregunteu als comentaris.


 

Ens veiem el dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada