18/2/14

MOLTA ACTIVITAT EN EL PATI

A punt d'acabar amb aquesta llarga tongada d'efervescents activitats del Pati d'aquest mes de febrer, és moment de posar-nos al dia de tot el que ha passat en aquestes últimes setmanes i actualitzar el calendari de cara als propers esdeveniments de la nostra associació cultural.

Després de l'exitosa Pati-night del mes de gener, vam tenir l'oportunitat de ser protagonistes d'una nova col·laboració amb Abacus. Com ja sabeu, cada primer dissabte de mes, realitzem els Tallers del Pati, on convidem a tot aquell qui assisteixi a l'Abacus del carrer Santa Caterina d'Igualada, a conèixer un nou joc del seu stock.

Passats set dies, vam recuperar novament una activitat que en la seva primera edició va tenir molt bona acollida: el taller de pintat de miniatures.
Reunits a La Galleda, una instal·lació municipal que ens cedeix l'Ajuntament d'Igualada, vam poder pintar les nostres pròpies minis al nostre gust. Grans i petits, van agafar els pinzells per donar color a les figuretes que portaven de casa. Un molt bon matí acompanyats de bons artistes!

I la Pati-rol, una de les activitats que ja podem considerar consolidades dins el calendari del Pati.
Iniciàvem el mati amb les ja tradicionals partides de la Societat Pathfinder, aconseguint reunir 3 taules ben farcides d'exploradors afamats d'aventures.
 
Cal agrair l'organització dels membres de la Societat Pathfinder Barcelona, per tenir cura de que tot rutllés a la perfecció. Ens ho vam passar de conya!


A la tarda...més Pathfinder, juntament amb una curiosa partida de Mouse Guard i una iniciàtica en l'ambientació de Star Wars. Totes tres, també, amb bon resultat i molta diversió. De fet, és el que busquem: passar-ho bé i convidar a tota aquell interessat en conèixer el món dels jocs de rol a que vingui a participar de la Pati-rol.

Y ara... Doncs carregar piles per la Pati-night del dissabte 22!
A partir de les 22h, ens trobareu novament a La Galleda (Plaça Sant Miquel, Igualada) amb partides de rol i jocs de taula. Només cal que ens aviseu de la vostra assistència deixant un comentari en aquest blog, o via facebook o entrant al nostre fòrum.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada