8/10/13

NOU LOGO I NOVES ACTIVITATS

De nou amb tots vosaltres amb moltes, moltes novetats...

Per començar: un nou logo per la nostra associació cultural. Si us heu fixat en l'encapçalament del nostre blog, ja heu pogut veure que l'hem modificat per treure a la llum el nou logotip.
Creació de l'Anna, serà la nova imatge del Pati, donant un aire més modern i igual de “juganer”.


Però no només portem un canvi d'imatge, si no que venim a informar-vos de les properes activitats de la nostra associació. Estigueu atents!

PATINIGHT del 12 d'octubre 
Després d'unes exitoses sessions de jocs un cop arriba la nit en anteriors edicions, tornem a proposar l'activitat de poder jugar a rol, o jocs de taula, dins un horari apte per a nocturns.
Com sempre, l'activitat la realitzarem a LA GALLEDA, espai cedit per la Kaserna i la seva hora d'inici serà a les 22h. Hora d'acabar...quan ja no ens quedin forces!


Per més informació o inscriure's, passeu pel nostre facebook.


PATI-ROL del 19 d'octubre
Com cada tercer dissabte de mes parell, arriba una nova activitat per tots aquells aficionats, i no tant, als jocs de rol: la Pati-Rol.
Al vestíbul de l'Ateneu Igualadí (c/Sant Pau, 9. 08710, Igualada), podrem trobar diferents taules per tastar genials aventures plenes d'acció, misteri o humor.
Aquesta vegada, animem especialment a tots aquells que no coneixen el món del rol, a que vinguin a veure'ns i els hi explicarem que és tot això de daus de 20, fitxes de personatges, proves enfrontades o PJ's.


Per més informació o inscriure's, passeu pel nostre facebook.


SOCIETAT d'EXPLORADORS BARCELONA del 19 d'octubre
Una vegada més, donem cabuda dins les nostres activitats, una nova sessió de Pathfinder Society, la fabulosa proposta rolera on pots veure evolucionar el teu personatge, tot vivint trepidants aventures.
Podrem participar d'aquestes partides, durant el matí de la Pati-Rol.


Per inscriure's AQUÍ.


Ja veieu que estem “on fire”, com diu el nostre company Marc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada