22/9/13

DISSABTE PLE DE PATHFINDERS A IGUALADA

Podem dir que la Pati-Societat Pathfinder d'ahir dissabte, va ser un èxit!
I podem parlar d'èxit en tots els aspectes: d'organització, de participació, de bon ambient, personatges carismàtics, moments èpics, etc.


Els dos torns de joc (matí i tarda) van estar plens, poden omplir les tres taules de joc que es tenien preparades per a cada torn. Una quarantena de persones van passar pel vestíbul de l'Ateneu Igualadí, per formar part d'alguns dels grups d'expedició de la Societat Pathfinder.

Pathfinder del torn de matí
 
 Pathfinders del torn de tarda

Gent d'Igualada i gent de les rodalies de la ciutat, fins i tot de Barcelona, s'hi van acostar per jugar als mòduls que Ferok, Gus, Llorenç, Marc i Haco en havien preparat. I puc assegurar que tothom s'ho va passar molt bé.
La Societat Pathfinder va arrelant adeptes a la capital de l'Anoia, fent el grup vagi creixent en membres i també les ganes de realitzar més jornades com les d'ahir dissabte. I el fet de tenir a bons amics dins el nucli de la Societat Pathfinder Barcelona, fa que siguem els primers en apuntar-nos al carro de les jornades, partides o qualsevol event que s'organitzi.

 

I ara... la Pati-Trobada de dissabte 28 de septembre!
Una Pati-trobada ben especial, ja que la farem a la Rambla Sant Isidre d'Igualada, en motiu de la ira Multisectorial de l'Anoia.
L'horari?...el mateix: de 10h a 20h.

Us hi esperem a tots!

PD: Quan rebi les fotos del torn de tarda, ja les penjaré...perdoneu i gràcies!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada