11/2/13

PATI-ROL PREPARADA I PARTIDA DE GAELOS

Ja amb les piles carregades després d'una setmana carnavalera, ens toca centrar tots els nostres esforços en la próxima activitat del Pati: la Pati-Rol.
Ja us podem confirmar el lloc a on realitzarem l'activitat i recordar-vos el dia i hora.

Pati-Rol a l'Ateneu Igualadí (c/Sant Pau, 9. 08700 Igualada)
Dissabte 16 de febrer de 2013
De 17h a 2h de la matinada.

Durant unes setmanes hem estat organitzant les possibles taules de joc, buscant masters, plantejant sistemes de joc i ambientacions..., fins arribar a la següent proposta:

-La Pati-Rol es dividirà en dos torns de joc, de 17h a 21h i de 22h a 2h, amb una parada intermitja per fer un sopar per recuperar forces per la matinada.

-Les partides proposades seran:

Primer torn:

-Partida de fantasia medieval, dirigida per Gaelos, seguint els sistema de joc de “Guerrero, pícaro y mago” (sistema que podeu trobar de forma gratuïta dins el nostre fòrum).

-Partida de fantasia medieval, dirigida per Nanuk, utilitzant la dinàmica de joc de “Dungeonslayers”.

-Possible partida dirigida per Judas (encara per confirmar)


Segon torn:


-D'ambientació futurista, i influencia Dead Space, Red Goblin ens dirigirà la partida basada en sistema de joc “Bárbaros de Lemuria”.

-Elizzer farà de director de joc en una partida de Pathfinder, de temàtica fantàstic-medieval.


Així doncs, no cal que us ho penseu gaire i veniu a passar una bona estona, tant si sou jugadors de rol habituals, com si desconeixeu per complet aquest món. Segur que passareu una molt bona estona i gaudireu d'un bon ambient.


I una bona estona i bon ambient, va ser el que vam poder viure uns quants la nit de dissabte a diumenge. Gaelos (Roger) volia fer un petit tasteig de la partida que ha proposat per la Pati-Rol, i va proposar dins el fòrum del Pati una trobada per organitzar una partida de prova. I el resultat va ser més que bo!


La trobada va ser a les 22h, a casa d'en Cristophe y la Yolanda, on vam aparèixer en Gaelos, en Pravda y un servidor. Mentre ens oferíen un pica-pica interminable, va arribar en Llorenç, donant el tret de sortida a la partida.A partir d'aquí: explicació del sistema de joc, creació de personatges i inici de l'aventura. I entre rialles, interpretacions, situacions compromeses, secrets per resoldre, enemics perillosos...y un continu anar i venir dels amfitrions que no deixaven de complaure'ns amb menjar i beguda, vam arribar a les 4h de la matinada, amb un molt bon regust de rol.


La valoració és molt positiva, ja sigui pel sistema de joc (Guerrero, pícaro y mago), com per la aventura.
I no podem dir res més que, com en aquesta ocasió, si algú està interessat en muntar una partida o busca amb qui jugar, només cal que faci una proposta en el nostre fòrum i segur que rebrà resposta per poder organitzar una partida.