13/2/13

DISSABTE 16 DE FEBRER... PATI-ROL!!!

Com ja us vaig dir fa uns dies, aquest dissabte 16 de febrer, ens podrem veure les cares de nou, passant una molt bona estona a la Pati-Rol que tenim preparada per vosaltres.
Al final ho tenim tot organitzat i les taules de joc, amb els seus respectius masters i sistemes de joc, a punt per començar a fer rodar els daus i viure èpiques aventures.


A continuació, el “menú rolero” per la Pati-Rol:

De 17h a 21h...

-Gaelos (Roger) ens oferirà una apassionant aventura de fantasia medieval, utilitzant un dels sistemes de joc gratuïts que podeu descarregar-vos del nostre fòrum. Ens referia a “Guerrero, pícaro y mago”. L'aventura segur que no ens deixarà indiferents!

-El futur és una incògnita. Seràs capaç d'enfrontar-te a ella per esbrinar quin serà el teu destí?
Partida futurista, amb rerefons Dead Space, i seguint el sistema de joc de “Bárbaros de Lemuria”. En Red Goblin (Issac) en serà el director.

-En Haco (Paco) ens presenta la seva interessantíssima partida de Pathfinder:

La Sociedad de Exploradores (Pathfinder Society) el juego organizado de Paizo, la editorial que publica Pathfinder. Adéntrate en los misterios de Golarion como miembro de la Sociedad de Exploradores, una sociedad dedicada a descubrir los mayores misterios del mundo de Golarion, y anotarlos en sus Crónicas, encontrando grandes artefactos y lugares de poder.
Sube tu personaje en las diferentes jornadas jugando a la Sociedad de Exploradores, cada partida 1px, 3px se sube de nivel. Empieza tu camino ahora y continúa hasta ser uno de los más grandes. Partidas de 4h con 4 o 5 jugadores, tu personaje quedará registrado en la web de Paizo, Paizo.com y recibirás una hoja de crónica de cada partida que juegues pudiendo jugar donde más te apetezca en el mundo y seguir subiendo de nivel. Si quieres conocer el mundo de Pathfinder, no lo dudes, la Sociedad de Exploradores es tu camino; si ya conoces Pathfinder, no lo dudes, únete a la Sociedad de Exploradores y encontrarás una nueva dimensión de este enorme juego.”

De 21h a 22h...

-Parada per sopar i recuperar forces!

De 22h a 2h (aprox.)

-Una nova partida de Pathfinder, aquesta vegada dirigida per l'Elizzer (Àngel). Amb molt anys d'experiència com a master, l'Elizzer segur que ens prepara una partida ben entretinguda y plena de situacions compromeses. La temàtica de fantasia medieval.

-Coneixeu el “Dungeonslayers”? Un sistema de joc senzill, dinàmic i útil per a jugadors que el que volen és començar a viure aventures com més aviat millor. En Nanuk (Juanjo) ens proposarà enfrontar-nos a un malèfic Senyor de les Rates, trobar a un bruixot desaparegut o acabar amb una secta de culte al déu Serp.


Ja ho veieu: n'hi ha per tots els gustos!

Tan si sou jugadors habituals de rol, com si és la vostra primera vegada i teniu curiositat per aquest apassionant món...esteu convidats a la Pati-Rol del dissabte.

Us hi esperem!
Pati-Rol
Al vestíbul de l'Ateneu Igualadí 
(c/Sant Pau, 9. 08700 Igualada)
Dissabte 16 de febrer de 2013
De 17h a 2h de la matinada.

7 comentaris:

  1. A tope, preparats per a fer front aquesta primera experiència ò.ó

    ResponElimina
  2. Bon dia!

    Molts ànims des de Sant Sadurní. Ja podeu comptar amb un jugador més, almenys a la tarda. Si us fa falta incrementar la proposta rolera, puc portar alguna partida preparada.

    Gran iniciativa.

    ResponElimina
  3. Benvingut Oddball i gràcies per comentar!

    La veritat és que en tenim moltes ganes. Primer, de que pugui venir molta gent i participar de la Pati-Rol i donar a conèixer aquesta afició pels jocs de rol. I segon, per veure si algú s'anima a montar nous grups de joc i ampliar La nostra família del Pati.

    A la tarda gaudeix com a jugador. I a la nit...home, de moment només hi ha dues propostes de partida. Tot dependrà del volum de gent que siguem a aquelles hores.
    Si tens disponibilitat i et ve de gust, porta alguna coseta. Allà mateix decidirem!

    Per cert, tu i tots aquells que estigueu interessats en les propostes del Pati, esteu convidats a registra-vos al nostre fòrum per estar degudament informats de tot allò que tenim preparant.

    Saludus
    Nanuk

    ResponElimina
  4. Benvingut al Blog Oddball :D

    Pel que pugui ser millor porta alguna cosa, la veritat es que anem una mica a cegues, és el nostre primer event exclusiu de rol, no sabem si vindrà molta gent o poca... tant pot ser que tinguem gent que no pugui participar en les paratides com que tinguem DJs buscant jugadors. Espero que de cara a un futur podrem tenir una millor idea de a què atenir-nos :).

    Així doncs, si pots portar alguna cosa fantàstic, però no descartis el fer de jugador...

    Per cert, el que comenta el Nanuk, passa pel fòrum, la idea es que a mesura que més gent es vagi sumant a la iniciativa, com a comunitat, vagin apareixent proposes i iniciatives per anar fent entre tots totes i per a tots i a totes.

    Salut!

    ResponElimina
  5. Agraïr a tots els Directors de Joc que vau fer possible la Pati-rol del dissabte passat.
    Em consta que tots el jogadors s'ho van passar la mar de bé :).

    Gràcies :)

    ResponElimina
  6. A veure quan feu la valoració de la trobada per fer aportacions!! M'hi vaig deixar la veu i m'ha agafat una otitis!!
    Però va valdre la pena!!

    ResponElimina
  7. Estigueu atents a les pantalles ;).

    ResponElimina