13/1/13

UN NOU PATI...UNA NOVA PATITROBADA

L'associació cultural El Pati, enceta aquest nou 2013 amb la seva ja coneguda activitat estrella: la Patitrobada.
Com és costum, es realitzarà al vestíbul de l'Ateneu Igualadí (c/ Sant Pau, 9. 08700 Igualada, Barcelona), i serà el proper dissabte 19 de gener

Però aquesta Patitrobada serà diferent a les realitzades anteriorment, ja que donarà el tret de sortida a una nova etapa del Pati com a associació cultural.

Enguany, són moltes les novetats que portarem a la pràctica com a associació igualadina centrada en la promoció i coneixement dels jocs de taula. Entre elles, una nova proposta d'activitats culturals de forma mensual en la que podrem trobar des de la presentacions de jocs i llibres, al visionats de pel·lícules, jornades de jocs de rol, torneigs i concursos, sopars temàtics, etc., sempre amb el mateix objectiu del Pati: difondre i gaudir de la cultura del joc.

Seran moltes les activitats que us proposarem i podreu informar-vos puntualment de les nostres novetats seguint aquest blog i, en breu, el nostre facebook. A més, també podreu rebre per mitjà de correu electrònic la notificació de les activitats que realitzi l'associació.
Així doncs, esteu tots convidats a participar de les activitats del Pati i de la Patitrobada de dissabte 19 de gener, d'11h del matí a les 20h de la tarda. Allà podrem jugar a una amplia proposta de jocs de taula, tant per grans com pels més petits, així com conèixer i participar en diferents partides de joc de rol.

Us hi esperem!