24/1/13

TENIM FÒRUM EN ACTIU

Salutacions cordials, gent!

Passem per comentar que el fòrum ja ha començat amb la seva activitat. Allà hi trobareu molta informació sobre jocs de rol, jocs de taula, trobades, presentacions... I el que és més important, la possibilitat de trobar gent amb la qui jugar: la borsa de jugadors!
De fet en aquests moments hem proposat a la comunitat de quina manera creieu que podem presentar millor la borsa de jugadors.

Que què és això de la borsa de jugadors i jugadores?

Bé, un del motiu pel que estem en aquest fòrum és per crear un punt de contacte virtual entre jugadors i jugadores de jocs de taula i rol de la zona. El cas és que, un dels objectius, era organitzar una llista de persones que estiguin interessats/des en conèixer més gent de la zona, amb les mateixes aficions per tot aquest món: sigui per organitzar taules de joc, compartir interessos, opinions, l'afició, organitzar trobades, etc.
Doncs això: et volem al nostre fòrum!!

Ens ha semblat que una de les maneres més adequades per fer la llista és creant una taula on fer aparèixer de tots els usuaris interessats en participar d'aquesta borsa lúdica. Una taula que anirem actualitzant amb les noves incorporacions a la comunitat, les noves activitats, així com de la disponibilitat de cada un en el seu moment.

Ja que aquesta borsa es per a tots nosaltres, us preguntem què us sembla que hauria d'incloure la taula?


Salut!

1 comentari:

  1. Tan aviat com estigui operatiu podrem començar a omplir la borsa de jugadors i jugadores. A veure quantes taules de joc noves surten d'aquesta iniciativa :).

    Salut!

    ResponElimina