18/11/15

TOPOUM UN VELL JOC NOU DEL PEREPAU LLISTOSELLA

 Fa 7 anys i una Patitrobada...


 
...ens va venir a visitar un autor català que acabava de guanyar el premi de creació de joc de Boulogne Billancourt amb el seu THESEUS (ja us en vaig parlar en aquesta entrada). Aquell dia, el Perepau Llistosella venia per entregar-me un joc seu, KASTEL KOKORIN, que havia guanyat en un concurs que organitzava ell en el seu blog de llavors.

 
 

Però aquell mateix dia, en Perepau també portava un altre prototip que ens va agradar molt... encara que no vam poder guanyar a Sister Mar, que ens va aixafar sense remordiment (mireu com pateix el pobre Snobinsky :p )

Aquest joc es deia DINAMITA. Era el setembre de l'any 2008... la 5ª Patitrobada.

 


 

 

43 Patitrobades després, el joc torna, sota el nom de TOPOUM, a punt per ser editat.




El dia de la Patitrobada, aquest 21 de novembre, comença el compte enrere per la campanya de Verkami per recaptar els fons necessaris per a la edició del joc, que s'obrirà exactament d'aquí un mes, el 21 de desembre.



I per fer temps d'aquí al desembre, LOOPING GAMES llança, a partir del divendres 20 de novembre, un concurs per guanyar un exemplar del joc amb dedicatòria dibuixada (trobareu tota la informació aquí).



 I... de què va aquest TOPOUM?


Doncs d'una guerra de trinxeres entre talps, en un camp de batalla en evolució constant. Al nostre torn, col·loquem un hexàgon amb un talp a sobre per entrar en batalla, o, si ja estem en posició, movem un talp sobre el terreny per intentar alinear-lo amb els seus companys i puntuar tants punts com hexagons ens separen ( i els hexagons del nostre color compten per dos). I tenim les cartes que ens ajuden a fer fora als adversaris...

 
En voleu saber més... be, aquí teniu l'enllaç per a descarregar-vos un resum de les regles (provisionals, us recordo que encara està en fase de desenvolupament, encara que la base ja no es mourà, potser podran canviar alguns punts de regles), però la millor manera és venir a descobrir el joc amb el seu autor durant la Patitrobada.

 
 
Guaiteu, per demostrar-vos com ens estima el Perepau, ens ha deixat que pengem tres cartes inèdites del joc.



 
El treball artístic és del Pedro Soto, el co-fundador de LOOPING GAMES amb el mateix Perepau, que ja va il·lustrar el seu primer joc editat: Amundsen VS Scott (que també vam presentar a la Patitrobada!)


Doncs ja ho sabeu, tot això del internet està molt bé per informar-se, però res no val més que veure les coses en la realitat.

Per tant, us esperem aquest dissabte a l'Ateneu Igualadí a partir de les 11h


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada