15/3/13

1er. CONCURS DE RELATS


1er. CONCURS DE RELATS
del
PATI d'IGUALADA

BASES DEL CONCURS

  1. El concurs de relats del Pati, està obert a qualsevol persona que pugui ser inclosa en aquestes tres categories:
  • CATEGORIA EWOK: Nens i nens entre 8 i 12 anys
  • CATEGORIA NARUTO: Joves entre 13 i 18 anys
  • CATEGORIA GANDALF: Adults entre 19 i 130 anys

  1. Cada participant por presentar tants relats com desitgi.

  1. La temàtica del relats han d'estar relacionats amb el món la fantasia, la ciència ficció o el terror. La llengua dels escrits pot ser el català o el castellà.

  1. L'extensió dels relats haurà de ser d'entre 1 i 10 fulls, i en lletra ARIAL 12.

  1. Els relats poden ser entregats seguint aquestes dues vies:

La categoria EWOK no seguirà aquestes vies, ja que l'organització del concurs passarà a recollir els relats participants per les escoles. Aquests, també hauran de ser entregats dins
un sobre.

  1. Els relats entregats en sobre, hauran de mostrar en la part exterior el títol del relat, la categoria (EWOK, NARUTO o GANDALF) i un pseudònim. En l'interior, i en un paper a part, els participants hauran d'escriure les seves dades personals (nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte i mail).

  1. La data màxima d'entrega serà l'12 d'abril.

  1. El jurat, format per membres de la junta del Pati, membres de Tercat i Aqualata, llegirà tots els relats participants i triarà un primer i segon premi per a cada categoria.

  1. Els guanyadors es faran públics el dissabte 27 d'abril, dins les Jornades de Jocs Narratius del Pati, així com l'entrega de premis.

  1. Els primers premis de cada categoria, rebran un xec regal per valor de 20 euros per a qualsevol compra de la llibreria Aqualata, i els segons premis, un de 10 euros de compra al mateix establiment.
  1. Els relats guanyadors, seran penjats a la pàgina del nostre blog (elpatidigualada.blogspot.com).

  1. Per qualsevol consulta sobre el concurs de relats, podeu contactar amb nosaltres per mitjà del correu mail (elpatiigualada@gmail.com), el nostre fòrum (forumpatiigualada.mforos.com) o en nostre Facebook (AC El Pati Igualada).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada