11/2/13

PATI-ROL PREPARADA I PARTIDA DE GAELOS

Ja amb les piles carregades després d'una setmana carnavalera, ens toca centrar tots els nostres esforços en la próxima activitat del Pati: la Pati-Rol.
Ja us podem confirmar el lloc a on realitzarem l'activitat i recordar-vos el dia i hora.

Pati-Rol a l'Ateneu Igualadí (c/Sant Pau, 9. 08700 Igualada)
Dissabte 16 de febrer de 2013
De 17h a 2h de la matinada.

Durant unes setmanes hem estat organitzant les possibles taules de joc, buscant masters, plantejant sistemes de joc i ambientacions..., fins arribar a la següent proposta:

-La Pati-Rol es dividirà en dos torns de joc, de 17h a 21h i de 22h a 2h, amb una parada intermitja per fer un sopar per recuperar forces per la matinada.

-Les partides proposades seran:

Primer torn:

-Partida de fantasia medieval, dirigida per Gaelos, seguint els sistema de joc de “Guerrero, pícaro y mago” (sistema que podeu trobar de forma gratuïta dins el nostre fòrum).

-Partida de fantasia medieval, dirigida per Nanuk, utilitzant la dinàmica de joc de “Dungeonslayers”.

-Possible partida dirigida per Judas (encara per confirmar)


Segon torn:


-D'ambientació futurista, i influencia Dead Space, Red Goblin ens dirigirà la partida basada en sistema de joc “Bárbaros de Lemuria”.

-Elizzer farà de director de joc en una partida de Pathfinder, de temàtica fantàstic-medieval.


Així doncs, no cal que us ho penseu gaire i veniu a passar una bona estona, tant si sou jugadors de rol habituals, com si desconeixeu per complet aquest món. Segur que passareu una molt bona estona i gaudireu d'un bon ambient.


I una bona estona i bon ambient, va ser el que vam poder viure uns quants la nit de dissabte a diumenge. Gaelos (Roger) volia fer un petit tasteig de la partida que ha proposat per la Pati-Rol, i va proposar dins el fòrum del Pati una trobada per organitzar una partida de prova. I el resultat va ser més que bo!


La trobada va ser a les 22h, a casa d'en Cristophe y la Yolanda, on vam aparèixer en Gaelos, en Pravda y un servidor. Mentre ens oferíen un pica-pica interminable, va arribar en Llorenç, donant el tret de sortida a la partida.



A partir d'aquí: explicació del sistema de joc, creació de personatges i inici de l'aventura. I entre rialles, interpretacions, situacions compromeses, secrets per resoldre, enemics perillosos...y un continu anar i venir dels amfitrions que no deixaven de complaure'ns amb menjar i beguda, vam arribar a les 4h de la matinada, amb un molt bon regust de rol.


La valoració és molt positiva, ja sigui pel sistema de joc (Guerrero, pícaro y mago), com per la aventura.
I no podem dir res més que, com en aquesta ocasió, si algú està interessat en muntar una partida o busca amb qui jugar, només cal que faci una proposta en el nostre fòrum i segur que rebrà resposta per poder organitzar una partida.

4 comentaris:

  1. Tot i que les primeres fotos estan bé, em quedo amb la darrera, la més evocadora de totes!
    Moltes gràcies als amfitrions!

    Per cert... finalment em vaig quedar amb un sistema de joc per provar... així doncs suggereixo que estigueu atents pel fòrum pel què pogués ser ;).

    Salut!

    ResponElimina
  2. Ja li he dit al Gaelos però compteu amb mi pel primer torn amb una partida de la Ptahfinder Society, sistema Pathfinder, fantasia medieval D&D. A veure si puc portar jugadors per omplir més taules!!

    ResponElimina
  3. Ok, Haco, comptem amb tu per portar una de les taules. I a més de Pathfinder Society!...Això ja són paraules majors! jejeje
    Si coneixes d'algú que volgués dirigir alguna coseta, ja ens ho faràs saber.

    I gràcies per passar-te pel blog i deixar comentari.

    Saludus
    Nanuk

    ResponElimina
  4. dissabte vaig passar una vetllada força entretinguda jugant amb el sistema Guerrero, picaro, mago.

    a veure si dissabte vinent podem tenir una gran vetllada rolera.

    ResponElimina