28/1/16

Els jocs de la PatiNight de Gener

Una nota per presentar-vos alguns dels jocs que trobareu aquest dissabte a la PatiNight.
A part, també portaré alguns jocs lleugers per anar esperant jugadors entre 2 partides més llargues.

Imperial Assault, escaramusses, 2 jugadors.

El Jose, de Dark Nebula, portarà aquest senzill joc de miniatures per a 2 jugadors (en aquesta versió d'escaramusses) ambientat en l'univers de Star Wars. Voleu portar un grup de rebels o de soldats imperials ? Seleccioneu els vostres soldats o herois, i demostreu les vostres capacitat tàctiques per aconseguir el vostre objectiu.

Thunder Alley i RallyMan, carreres, 2 a 6 o 4 jugadors.

En el primer, portem una escuderia de NASCAR i haurem de col·locar el màxim de cotxes als millors llocs al final de la carrera. Però per això, haurem de negociar a cada moment amb els nostres adversaris ja que en aquestes carreres, els cotxes avancen agrupats, i, si més no al principi, interessa més aliar-se que voler córrer sol per davant de tothom. Això sí, haureu d'entendre una mica d'anglès  (tot i així, portarem un full amb les cartes traduïdes).
En el segon, tot al contrari anirem sol, i gracies a una enginyosa mecànica de presa de risc amb els daus haurem de recorrer el tram amb menys temps que els nostres adversaris... sensacions assegurades !

Smash up, cartes i "combos", 2 a 4 jugadors

En smash up, barrejarem 2 sets de cartes (els pirates amb els aliens, o be els robots amb els ninjas ...) i intentarem emportar-nos els objectius que ens donaran els nostres punts de victòria. Cada carta tindrà un efecte que ens permetrà intentar desmuntar els plans dels adversaris, i el primer que aconsegueix 15 punts amb els objectius guanya la partida.

Terra Mística, gestió i desenvolupament de territori, 2 a 5 jugadors

Ara, un joc un pel més exigent, en temps i en neurones, que va guanyar un munt de premis entre les comunitats lúdiques d'arreu (però mai cap "joc de l'any", ja que aquests premis acostumen recompensar jocs molt més familiars).
Representarem un dels 14 pobles diferents disponibles (per tant, cada partida serà diferent segons els pobles triats) i haurem de conquerir i modificar el nostre entorn per poder desenvolupar-nos més bé que els altres, tot intentant beneficiar-nos dels nostres veïns si ens col·loquem judiciosament. Realment un "must" per qui li agrada els jocs d'estratègia.


Ghost Stories, cooperatiu, 2 a 4 jugadors

Us heu afrontat mai amb fantasmes xinesos ? En aquest joc cooperatiu, 2 a 4 monjos xaolin  hauran d'intentar salvar un llogarret assetjat per un super fantasma i els seus esbirros. Només una bona coordinació entre els monjos us permetrà sortir victoriós d'aquest joc cooperatiu considerat com un dels més difícil de resoldre.

30 Carats, comerç i psicologia, 3 a 6 jugadors

 Aquest joc va rebre el premi de creació de joc EuropaLudi a Granollers al 2012 (podeu veure l'entrega del premi aquí, al minut 5'13), i va ser creat per un broker després del crack del 2008.
Ambientat en un mon de caçadors de pedres precioses, els jugadors intentaran fer-se amb les pedres més precioses del mercat... ¿però quines son? Perquè al principi de la partida, només coneixem el valor de les nostres, i si no valen res, intentarem desfer-nos-en... sense que els altres es pensin que no les volem. Un joc d'engany simple i molt addictiu si penseu tenir dons de psicòleg !

Cargo Noir, subhastes, 2 a 5 jugadors

Un joc de subhastes entre 2 a 5 contrabandistes que intentaran subornar als responsables de diferents ports del mon per emportar-se les mes valuoses mercaderies... fins a poder comprar-se un principat!
És molt simple de prendre en mà... però de guanyar, això és una altra cosa.

Himalaya, programació, 3 a 6 jugadors

Un "vell" (2002) primer joc de l'editor de DIXIT, (Régis Bonessée, creador de Libellud, que acaba de re-editar-lo amb el nom de "Lords of Xidit").
Som una de fins a 6 tribus tibetanes que buscaran ser els millors mercaders de l'Himalaia i poder aprovisionar el màxim de regions. Per això, haurem de programar les nostres accions, intentant intuir el que faran els altres per que no ens perjudiquin... però si pot ser per perjudicar-los a ells i agafar primer les millors comandes.

Elfenland, programació, 2 a 6 jugadors

Un altra ancià (1997), de l'autor de "Aventureros al Tren", però que tenim amb la nova edició revisada.
Aquí, serem uns  6 elfs que hauran de recórrer el país pel dia de la nostra majoria d'edat. Un joc on intentarem col·laborar lo just amb els altres per passar per totes les ciutats del país fent servir tot tipus de transport (tricicle de vent, nuvol, unicorn, drac, gnom...) i malgastant el menys possible el temps... però segur que un moment o altre algú ens taparà el pas o no trobarem el transport adequat pel terreny on som (bosc, prat, muntanya o desert).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada