21/11/14

ÈXIT A LA PATITROBADA DE NOVEMBRE

Bona nit amics del Pati!

Després d'una setmana molt activa, passem per valorar l'última Patitrobada realitzada el passat dissabte 15 de novembre. I només tenim una paraula per definir-la...de fet dues: perfecte i familiar.

Perfecte perquè vam tenir una molt bona participació. Tant al matí com a la tarda, un munt de gent va fer-nos una visita al vestíbul de l'Ateneu Igualadí. Les taules estaven plenes de jocs, i jugadors, amb ganes de passar-s'ho bé.
I us volem agraïr especialment la vostra presència i participació.

Familiar perquè van ser moltes les famílies que van venir amb ganes de passar un matí o una tarda, descobrin jocs nous. I, tot i que la Patitrobada ja té un llarg recorregut, molts era el primer cop que ens venien a veure i, el més important, amb ganes de repetir.

Potser la presentació de Cuboro va motivar a la visita de pares i fills. La veritat és que un material tan motivador, interessant, de qualitat com és el Cuboro, té l'èxit assegurat.
La xarrada del matí va ser força concorreguda i la taula que va muntar Kinuma per presentar en Cuboro no va deixar de funcionar en tot el dia.

Gràcies, moltes gràcies a tots per venir a la Patitrobada!

PD: per motius tècnics les fotos les penjarem en un altre post...disculpeu!

Properes activitats?
No us perdeu la PATINIGHT dissabte 29 de novembre a La Galleda (Plaça Sant Miquel). A partir de les 22h, jocs sense parar fins ben arribada la matinada.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada