4/6/14

TALLERS DEL PATI: EL DESERT PROHIBIT

Els jugadors son uns aventurers que d'endinsen en las arenes del desert seguint els rumors de trobar una ciutat enterrada sota la mateixa sorra... quan de cop i volta, una tormenta els sorpren i fa caure la nau voladora amb la què han arribat fins aquí i la missió consisteix es transforma en treballar tot junts per sortir en vida del desert.
Un joc cooperatiu per a 2-5 jugadors. Recomenat a jugadors a partir de 10 anys, tot i que sent cooperatiu, es pot jugar amb més petits.

El Desert Prohibit és un joc ràpid de preparar, fàcil d'entendre i amb dificultat escalable, per representar un desafiament als jugadors més espabilats. Però sense intimidar als poc aficionats al jocs de taula, tot deixant un bon regust després de la partida. També dona una gran jugabilitat el poder utilitzar una configuració diferent d'aventurers de partida en partida, per poder jugar amb les diferents habilitats que ofereix cada un, sent aquests l'Arqueolg, el Navegant, l'Explorador, l'Escalador, el Portador d'aigua o el Meteoròleg.

De ben segur que us ho passareu molt bé!

El taller es realitzarà el dissabte 7 de juny, de 12:00 a 14:00h, a l'Abacus d'Igualada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada