12/11/13

PATITROBADA 16-11-2013


DISSABTE 16 DE NOVEMBRE... 
PATITROBADA!!!

Hola ludòfils i ludòfiles,

Ja estem arribant al 3er dissabte de novembre, i... sabeu el que toca, oi ?
Com sempre, us estarem esperant aquest dissabte dia 16 de novembre a partir de les 11 del matí i fins que ens facin fora, amb els nostres jocs de sempre que us podrem explicar perquè els gaudiu, així com elsjocs de rol per la tarda. Si no sabeu què son, si només n'heu sentit a parlar de lluny, us invito a venir a provar-ho, és una experiència lúdica molt interessant i creativa.

I pel que fa a la creació, aquesta vegada aquesta vegada en tindrem un bon exemple. Ens torna a visitar el Perepau Llistosella, aquest cop amb 3 jocs que surten a botigues aquests dies. Pel que sou fidels a la Patitrobada, segurament haureu jugat a alguns d'aquests jocs en la seva fase de creació. Doncs ara toca disfrutar del producte final.

Els 3 jocs son:
-1911, Admunsen VS Scott , un joc de cartes per a 2 jugadors ràpid, fàcil d'aprendre i que us farà viure la fabulosa carrera cap al Pol Sud que van protagonitzar aquells 2 aventurers de principis del segle passat.
-1, 2, 3 Ahora me ves, un joc d'observació per a tota la familia.
-21 Motines, un joc de pirates on haurem de fer el que diu el Capità... fins que ens en cansem i agafarem el mando del vaixell !

El Perepau serà amb nosaltres tot el dia i us podrà firmar els jocs. També organitzem un petit campionat del 1911, i una versió en viu de l'1,2,3 ... Que què vol dir en viu ? Sorpresa! Només cal venir per descobrir-ho i passar-s'ho be.

La final del campionat aixi com l'1,2,3 en viu es faran a partir de les 18:30, però per més informació sobre el programa, podeu mirar al blog del Pati.

Bé, i a banda de tot això, recordeu que si teniu algun joc que no tenim a la nostra ludoteca i us ve de gust compartir-lo amb més gent, sempre el podeu portar i segurament trobeu algú per tastar-lo.


Us hi esperem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada