18/8/13

PATI-ROL 17 d'AGOST

Bones gent! Com esteu passant aquest estiu calorós?

Uns van a la platja...d'altres a la piscina...uns al “xiringuito”...i uns altres a viure trepidants aventures amb els seus personatges de la Pathfinder Society!!


Ahir dissabte, al vestíbul de l'Ateneu Igualadí, vam organitzar la Pati-Rol del mes d'agost. I en especial, aquesta pati-activitat es va centrar en el joc de moda: Pathfinder.


Van ser dues taules de joc amb aquest sistema de Pathfinder, i una tercera amb el joc de ciència-ficció de Traveller.
Totes les taules estaven completes i l'ambient va ser més que fantàstic. Ja hi havia moviment a les 4 de la tarda per muntar taules i distribuir jugadors., i les partides es van allargar fins ben bé les 9 del vespre, acabant amb un sopar i una bona conversa rolera.
La nostra valoració és molt positiva, i esperem continuar fent créixer les ganes de jugar a rol a la nostra ciutat i rodalies.

Des del Pati, volem agrair als master de les partides (Marc, Llorenç i Marc), i a tots els jugadors que van participar en les aventures. Sobretot a aquells que van desplaçar-se des de fora d'Igualada.
Esperem que la pròxima edició de les Pathfinder Society (possiblement durant la Patitrobada de setembre), siguem els mateixos i més.


Companys, ens veiem ben aviat...a la Patitrobada del 21 de setembre!

2 comentaris: